FK Senja var nødt til å vinne sine tre resterende kamper for å ha noe håp om å berge plassen i 2. divisjon, men med kun ett poeng mot Skeid er alt håp ute.

Kampen åpnet på verst tenkelig vis for Senja. David Tavakoli sendte Skeid opp i føringen etter bare sju minutter. Senja greide likevel å slå tilbake etter 22 minutter ved Sebastian Jensen. 1-1 var også pauseresultatet.

Skeid gikk nok en gang opp i ledelsen i andre omgang, da Bruno Santos Leite scoret og ga hjemmelaget ledelsen nok en gang.

Dermed så det svært mørkt ut for blåtrøyene, men like før slutt slo Senja nok en gang tilbake. Sondre Laugsand tente håpet på nytt da han scoret på straffespark tre minutter før slutt, etter at Uros Vucenovic ble felt inne i straffefeltet.

Flere mål ble det derimot ikke, og med syv poeng opp til trygg grunn med kun to kamper igjen har Senja ingen mulighet til å ta igjen Kjelsås på syvendeplass.