ANDSLIMOEN: – Det var veldig overraskende! Men det var veldig god stemning. Kronprinsessen utfordret meg til å bli bøssebærer og da måtte jeg bare gjøre det. Hun ble så fornøyd med at hun klarte å verve noen, og tok meg i hånden flere ganger, forteller medeier Bodil Nordgård på YX på Andslimoen.

Tilfeldig møte

Hun fikk et skikkelig overraskelsesbesøk av kronprinsessen på bensinstasjonen tirsdag.

For mens alle ventet på Mette-Marit på Rådhuset i Tromsø klokka 13, satt kronprinsessen i en SAS-maskin som sirklet over Tromsø i påvente av at tåka skulle lette. Det skjedde ikke, og flyet måtte dermed lande på Bardufoss i stedet.

Så ble Mette Marit kjørt til Tromsø i bil, hvor hun skulle ankomme noe forsinket til arrangementet, som er i anledning TV-aksjonen til inntekt for Røde Kors.

– Vi regner med at hun er her rundt 16.30, sa kommunikasjonsrådgiver Eirik Linaker Berglund i Tromsø kommune til avisa Nordlys.

Verve bøssebærere

Bodil Nordgård forteller mer fra det noe tilfeldige møtet med kronprinsessen tirsdag:

– Så fikk jeg beskjed om at nå var det min oppgave i å verve noen. Kan du? spør Nordgård journalisten i Folkebladet, som ringer etter å ha oppdaget kronprinsessens selfier fra Bardufoss og Andslimoen på Instagram.

– Vi lo masse og hadde det veldig artig.

- Vi ble forklart at kronprinsessen kom innom fordi hun måtte ha seg mat. Vi fikk mye skryt av grillpølsa i mos som hun fikk servert, og vi var begge enig at man blir fort lei av «oppstæsja» mat, ler Nordgård.