SJØVEGAN: Folkehelseuka 5–11. september har tilbud om å delta på ulike aktiviteter gjennom uken.

Overnatting ute

Dette arrangeres i samme tidsperiode som friluftslivets uke som er fra 3–11. september og under folkehelseuka vil det være ulike aktiviteter både innendørs og ute i naturen.

Det vil være åpne dager hvor man kan delta på aktiviteter både innen sportsdans, turn, fotball og taekwondo. Videre kan man melde seg på og delta på «overnatting i naturen» fra fredag til lørdag på Elvenes. På Elvenes blir det mulighet for å prøve blant annet kanopadling og det blir hyggelig stemning rundt bålet utover kvelden.

På søndag den 11. september vil det arrangeres et friluftsområde på Vasshaug barnehage med lavvo, bål og aktiviteter for alle.

Oppfordrer

Folkehelsekoordinator i Salangen kommune, Anne Mette Brustuen, oppfordrer alle til å sjekke ut programmet på Salangen kommune sin hjemmeside og delta under denne uken.

Det er ingen krav om ferdigheter for å være med og deltakelse er gratis, så dette er en mulighet for alle til å kunne delta både på kjente og mer ukjente aktiviteter i løpet av uken.

Det er kun overnatting i naturen som krever påmelding på forhånd, ellers er det bare å møte opp. Programmet og mer informasjon om folkehelseuka finner du på nettsidene til Salangen kommune.