FINNSNES: Som kjent har Linn Adriana Thomassen deltatt i årets utgave av Miss Norway. 24-åringen, med røtter fra Finnsnes, ser tilbake på det hele og smiler.

- Jeg havnet på en sjetteplass og er fornøyd med innsatsen min i konkurransen, sier hun.

- Selvfølgelig er jeg også litt skuffet, da jeg hadde håpet på å havne blant topp tre, tilføyer hun.

Linn Adriana kan bli Miss Norway 2016 Linn Adriana Thomassen (24) studerer for å bli vernepleier. Ved siden av konkurrerer hun i å bli Miss Norway 2016. Hektisk uke

For Thomassen kjennes det rart at alt hun har jobbet for hele året avgjøres på bare én dag.

- Miss Norway har fått to flotte og verdige vinnere til Miss Universe og Miss International. Det blir nok en tilpasningssak for meg å gå tilbake til den vanlige hverdagen. Samtidig er det litt deilig. Kroppen min er helt utslitt, sier hun.

24-åringen forteller om en hektisk uke før finalen.

- Kjoledesigneren min havnet på sykehus og jeg måtte stresse med å få lånt meg nødkjoler i tillegg til tusen andre ting som gikk galt i siste liten. Mens alle hadde siste innspurt med presseoppslag og nye sponsorer hvor de raste opp i aktivitetspoeng, datt jeg ned fra en tredjeplass til en sjetteplass, forteller hun.

- Hva er det vinneren har, som du ikke har?

- Vinneren har deltatt tidligere og har med seg erfaring fra en tidligere finale. Hun har vært klar over akkurat hva hun måtte gjøre for å komme helt til topps. Hun har vært utrolig dyktig med å skaffe seg sponsorer, noe som har vært min svake side i konkurransen, svarer Thomassen.

Linn Adriana videre til semifinalen Linn Adriana Thomassen er videre til semifinalen i årets utgave av skjønnhetskonkurransen Miss Norway. Toppkarakterer

Siden 30 januar har hun jobbet hardt for å komme seg høyere og høyere på lista.

- Reisen har vært helt fantastisk. Jeg har hatt et fantastisk støtteapparat, nydelige fans og fått muligheten til å bli kjent med mange nye flotte mennesker. Jeg har reist til Hong Kong for å ta photoshoots med Thomas Sandfield, holdt et par veldedighetskonserter med Annsofi på sykehjem og mye mer, sier hun og legger til:

- Samtidig har jeg klart å opprettholde karakterene på høyskolen og kun fått toppkarakterer under hele konkurransen. Det er jeg ganske stolt av. Jeg har ikke bare tøyd komfortsonen min, jeg har sprengt den, sier hun og smiler.

Linn Adriana (24) videre til finalen i «Miss Norway» 24 år gamle Linn Adriana Thomassen, og 17 andre finalister, konkurrerer nå om å vinne «Miss Norway 2016». Vernepleier

- Hva skal du gjøre nå?

- Jeg har fått mange tilbud under konkurransen og etter finalen. Planen videre er å jobbe som modell for FACE Modell & Management som holder til i Fredrikstad. Jeg satser også på å få et reklameoppdrag når jeg er i Hong Kong i august, svarer hun.

Thomassen påpeker at hun ikke vil delta i skjønnhetskonkurransen igjen.

- Fokuset mitt kommer til å ligge på andre områder i livet mitt. I år skal jeg også skrive bachelor i vernepleie, så Miss Norway 2017 blir i hvertfall uaktuelt for meg. Etter bacheloren ønsker jeg å jobbe fulltid som vernepleier, og jeg er jo en singel jente i midten av 20-åra. Jeg vil jo gjerne slå meg til ro å få meg familie en gang, sier hun avslutningsvis.