FINSNNES: Troms fylkeskommune inviterer til informasjonsmøter høsten 2016 om spillemidler til bygging av anlegg for idrett og fysisk aktivitet og tilrettelegging for friluftsliv i Troms for 2017.

Det er fylkeskommunen som fordeler på vegne av kulturdepartementet de spillemidler som hvert år stilles til disposisjon for bygging av anlegg for idrett og fysisk aktivitet i fylket, samt kulturbygg. I tillegg fordeles fylkeskommunale og statlige midler til fysisk aktivitet og friluftsliv, heter det på hjemmesiden til Berg kommune.

Møtene finner sted i august og september, og vil i Midt-Troms holdes i Lavangen, på Finnsnes, på Hamn i Senja og på Bardufosstun.

– Målgruppen for møtene er: kommuner/skoler og andre offentlige og private institusjoner, idrettslag og idrettsråd/ organisasjonsledd i NIF, idrettslag organisert under Samenes Idrettsforbund-Norge (Sámiid Valáštallanlihttu-Norga), studentsamskipnader, Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF), Den Norske Turistforening (DNT), Norges Bilsportforbund (BF), Det Frivillige Skyttervesen (DNF), velforeninger, friluftslivsorganisasjoner, aksjeselskap, stiftelser, samvirkeforetak eller andre sammenslutninger, heter det på nettsida.

– På møtene vil vi også informere om spillemidler til friluftslivsanlegg, herunder også tilskudd til skilting og gradering av turløyper og stier, samt annen tilrettelegging for friluftsliv, samt kulturbyggordningen.