FINNFJORD: Dette avkrefter Bunker Oil overfor Folkebladet på fredag.

Salgssjef hos Bunker Oil i Finnfjord, Hans Alfred Mehus forteller til Folkebladet at de tok grep da de selv oppdaget meldingen på Facebook.

– Vi oppdaget meldingen selv, og fikk sjekket stasjonen. Vi tok bilder av automaten og kan avkrefte at det ikke er noe skimmingsutstyr her, sier Mehus.

Hindre skimming

Meldingen gikk ut på en person som hadde fått bekreftet fra banken at hans kort opplysninger ble misbrukt, og mistanken gikk derfor til Bunker Oil, der personen sist hadde benyttet kortet sitt.

– Vi sjekket utstyret flere ganger og fant ingenting. Denne automaten er laget på en slik måte at det skal hindre skimmingsutstyr. Det er veldig flatt og skal mye til for at utstyret da skal feste seg. Allikevel kan vi ikke si at det ikke kan ha vært slik utstyr her, da de er veldig smarte de som gjør slikt, så det kan ha vært fjernet på kort tid. Dette er vanskelig for oss å vite, sier Mehus.

Han berømmer også personen som de tok kontakt med i går, som også fikk avkreftet i samme melding, at det ikke var funnet slikt utstyr på automaten.

Det ble ikke funnet skimming-utstyr hos Bunker Oil etter bekymringsmeldinger torsdag. Foto: Carina Hanssen