FINNSNES: Linn Adriana Thomassen (24) studerer for å bli vernepleier. Ved siden av konkurrerer hun i å bli Miss Norway 2016. Søndag kveld fikk hun beskjeden hun hadde ventet på.

- Jeg er videre til semifinalen. Det føles helt fantastisk. Det er den beste valentinsgaven jeg noen gang har fått, sier hun til Folkebladet.

Linn Adriana kan bli Miss Norway 2016 Linn Adriana Thomassen (24) studerer for å bli vernepleier. Ved siden av konkurrerer hun i å bli Miss Norway 2016. - Mer enn utseendet

Linn Adriana Thomassen (24) har siden hun var liten besøkt besteforeldrene sine på Finnsnes hver sommer og hver jul. Nå er hun videre i en konkurranse som majoriteten omtaler som overfladisk.

Ifølge henne er missekonkurransen så mye mer enn bare «krig og fred og sånn».

- Det handler ikke bare om utseendet. Vi som deltakere må jobbe opp poeng. Det gjøres blant annet gjennom å jobbe med veldedighet, skaffe sponsorer og samarbeidspartnere, samt etablere seg som et offentlig varemerke, forteller 24-åringen, sa hun til Folkebladet i helga som var.

- Hvordan føler du deg?

- Nå er jeg kjempemotivert for å kjøre på videre, svarer Thomassen og smiler bredt.

Til Hong Kong

Ifølge henne selv har hun vært nødt til å være veldig strukturert for å kombinere konkurransen, studiene og ekstrajobben hun har ved siden av.

- Hva skal du gjøre nå?

- Jeg skal fortsette og samle poeng og dra på flere photoshoots. Samtidig er jeg nødt til å skaffe én eller flere sponsorer/samarbeidspartnere, svarer hun og legger til:

- Så blir det Hong Kong i slutten av februar for å lage en presentasjonsvideo og kanskje skal jeg til og med på et reklameoppdrag.

I helga poengterte Thomassen at hun savner Finnsnes.

- Det er en utrolig fin og koselig by. En av de beste barndomsminnene jeg har er da jeg satt i fjæra på Finnsnes og lekte. Forrige gang jeg var på Finnsnes var for tre år siden i en begravelse. Jeg håper å kunne dra tilbake under andre omstendigheter, sier hun.

Linn Adriana Thomassen (24) konkurrerer i å bli Miss Norway 2016. Siden hun var liten jente har hun besøkt besteforeldrene sine på Finnsnes hver sommer og hver jul. Thomassen studerer for å bli vernepleier. Foto: Privat