fredag 20.10 2017

EHF vil endre europacupene

Det europeiske håndballforbundet (EHF) vil endre formatet for mesterligaen og innføre en Europaliga for de nest beste lagene slik det er gjort i fotball.

Betydelig tilskuervekst i eliteserien håndball

Flere hjemvendte profiler nevnes som en viktig årsak til at eliteserien i håndball både for menn og kvinner har hatt solid tilskuervekst i høst.

Flo skal følge opp Chelsea-utlån

Tore André Flo får større oppgaver i Chelsea. Heretter skal han følge opp spillerne storklubben har lånt ut, skriver Dagbladet.

Pulis mangler keeper og plages av personlige feil

West Bromwich har bare klart å score sju mål denne sesongen. Og bakover er det bare hodebry for manager Tony Pulis.

Roadracing: Espargaro raskest på første trening

Aleix Espargaró var raskest på første treningsdag før Australias Grand Prix i roadracing, foran VM-lederen Marc Márquez.

Beveget Hernandez sendte Dodgers til finale

Los Angeles Dodgers er klar for World Series for første gang siden 1988 etter en offensiv oppvisning av Enrique Hernandez som ga 11-1 mot Chicago Cubs.

NFL: Raiders vant etter sinnssyk avslutning

Derek Carrs touchdownpasning til Michael Crabtree da tiden egentlig var ute ga Oakland Raiders 31-30-seier over Kansas City Chiefs i en uforglemmelig NFL-kamp.

Storseier til Clippers i byderbyet

Los Angeles Clippers fortsetter å dominere mot sin tidligere storebror Lakers. Torsdag ble det 108-92-seier i byderbyet i NBA.

Fire strake for Alex Morgan

Alex Morgan scoret i fjerde landskamp på rad da USAs kvinnelandslag i fotball slo Sør-Korea 3-1 torsdag.

Motorkometen håper på lukrativ Porsche-kontrakt

Dennis Olsen (21) jager sesongens andre sammenlagtseier. Deretter bærer det rett i kontraktsforhandlinger som vil snu hverdagen på hodet.

Eliteserien: RBK får snaut 23 millioner for gull, tøff kamp om gigantsummer

Det står om kjempebeløp i innspurten av Eliteserien fotball for menn. Forskjellen på tredje- og sjuendeplass kan være hele 10 millioner kroner.

Lyn fratatt ett poeng i opprykksjakten

Lyn mister ett poeng etter at klubben brukte en ikke spilleberettiget spiller mot Ready.

torsdag 19.10 2017

Giroud reddet reservepreget Arsenal like før slutt

Arsenal så ut til å gå på sitt første poengtap i europaligaen borte mot Røde Stjerne torsdag. Olivier Giroud ordnet 1-0-seier med brassepark like før slutt.

Grove feil felte Rosenborg i 1-3-tap

Rosenborg ble tatt på senga etter ett minutt borte mot Zenit St. Petersburg. To store feil i andre omgang ga russerne 3-1 seier. 

Thoresen-show på hjemmeis

Patrick Thoresen (33) er i ferd med å finne seg til rette i den norske hockeyligaen. Han scoret to og bidro med én assist da Storhamar slo Stjernen 5-2.

Likevel ingen Premier League kamp på julaften

Storkampen Liverpool-Arsenal var terminfestet til klokken 16.00 på selveste julaften. Nå er kampen flyttet til 22. desember.

Graabak sliter fortsatt – dropper høydeopphold

Olympiamester Jørgen Graabak får ikke kroppen til å fungere. Nå har 26-åringen droppet et planlagt høydeopphold og reist hjem for å finne ut hva som er galt.

Sverige–Danmark avlyst:–Alle taper

UEFA bekreftet torsdag at VM-kvalifiseringskampen i fotball for kvinner mellom Sverige og Danmark er avlyst.–Alle taper på dette, sa Sveriges landslagssjef.