FINNSNES: Og det til tross for at festivalsjefen selv fikk seg en ufrivillig dukkert i Finnsnesvannet under fjorårets Finnsnes i Fest.

– En av deltakerne i Wipe Out så ut til å trenge litt assistanse. Det var ikke noe fare på ferde, men det endte med at jeg jumpet uti og hjalp ham på land. Det gikk fint, men nøkler og andre ting jeg hadde i lommene ligger fortsatt på bunnen av Finnsnesvannet, forteller Hugo Nordnes.

– Du var ikke selv en av deltakerne?

– Nei, er du gærn? Jeg var der som arrangør. Vi er nøye på å ha et sikkerhetsopplegg med mannskaper rundt et slik arrangement som dette, uforutsatte ting kan jo skje.

Lag

Også under årets Finnsnes i Fest arrangeres såkalt Wipe Out på Finnsnesvannet.

– Jeg er ikke ekspert på området, men Wipe Out slik det arrangeres under Finnsnes i Fest dreier seg blant annet om å dytte en stor badeball fra et punkt til et annet mens man selv er i vannet. Det er en konkurranse der man deltar i lag på to personer, der man prøver seg i flere øvelser.

– Kan alle delta på dette?

– Ja, men man bør kanskje velge ut de mest sprekeste man har til de mest krevende øvelsene. Men mennesker som har det jeg vil kalle en normal helsetilstand burde fikse dette godt. Og jeg minner igjen om at vi har et sikkerhetsoppbud rundt dette arrangementet. Det er ingen fare.

Wipe Out er satt til lørdag 2. august under årets Finnsnes i Fest.

(Folkebladet.no)

Hugo Nordnes Foto: Reidar Ingebrigtsen