FINNSNES: Stemningen da Sivert Høyem spilte fredags kveld var elektrisk. Lørdag var den eksplosiv. Hele festivalteltet var stappfullt av fest- og musikkglade mennesker, og det var ikke noe bedre plass utenfor. Vegger måtte åpnes og bordene utenfor var fullsatt, de også.

BlåCompaniet sørget for oppvarming av publikum, men det første høydepunktet kom da Stage Dolls entret scenen klokka 22. Allerede da var publikum som ei tikkende bombe, og det gikk ikke lang tid før de fleste slo seg løs og løftet stemningen fem hakk til.

Nok et høydepunkt – kanskje det største for en god del – kom da Violet Road rocket scenen fra omkring kvart over tolv. De fire brødrene med broren fra ei annen mor har gjort stor suksess de siste årene, og spesielt etter plateslipp i slutten av april i år har det eskalert helt. Til tross for en meget travel sommer med konserter i fleng, tok de altså turen til Finnsnes for å avrunde festivaluka på best mulig måte. Violet Road var som vanlig i toppform på scenen, og det finnes ingen tvil om at dette er fremtidige store stjerner – en fase de for så vidt er godt inne i allerede.

Les mer i Folkebladets papirutgave mandag 4. august!

(Folkebladet.no)