FINNSNES:  Sverre A. Stenersen gleder seg til å komme hjem til Bardufoss og Kaffemøya, men først til endelig å spille på Senja for første gang.

Akustisk

– Jeg gleder meg masse til å spille på Senja, Også er det like spennende hver gang jeg skal til Bardufoss, sier Stenersen, som spilte med Dunderland på Kaffemøya i november.

Han synes det er flott å spille i små lokaler, særlig når de kommer som akustisk trio.

– Det er intimt og flott med små lokaler som vil passe til to gitarer og tre vokalister. Vi vil gjerne vise denne sida av oss også nordpå, forklarer Stensersen.

At bandet har mange egne låter på nordnorsk kommer av at Stenersen ble lei av engelsk.

– Jeg ble rett og slett lei engelsk og føler at det jeg ønsker å si kommer mye bedre fram på norsk. Det scenebyttet har gitt gode tilbakemeldinger og ny giv for meg som tekstskriver, forteller Stenersen.

Musikkarena

Kulturpuben på Skaland henter inn nok et sterkt musikknavn og viser nok en gang at de er en musikkarena å regne med.

Tidligere har de hatt navn som Moddi, Peter Estdahl, Stefan Sundstrøm og Blåcompaniet på scenen. Torsdag er det Dunderland sin tur og bookingsjef Christian Wasserfall er storfornøyd.

– Det er et band med spennende og fengende nordnorske tekster og vi gleder oss vanvittig. Bandet er i vinden og har spilt en del i Tromsø. Flere og flere har oppdaget dem. Det er bare å komme for  dette blir topp, lover Wasserfall.

Han fanget opp at de skulle på en miniturne i Troms og tok kontakt med Sverre Stenersen.

Eier av Kaffemøya, Veslemøy Aune, forteller at det var Stenersen som tok kontakt siden de skal spille i Tromsø fredag.

– Det var kjempekoselig første gang de spilte her og jeg håper på å gjenta den suksessen, sier Aune.

Det hører til sjeldenhetene at hun arrangerer konsert på Kaffemøya, men er ikke fremmed for å gjøre det flere ganger, bare ikke for ofte.

– Blir det for ofte kommer ikke folk. Vi får heller ha det sjeldnere slik at det blir en god teaser for å lokke folk ut, forklarer hun.

Med åpning av kaffebar også på Setermoen har det ikke blitt så mye tid til å tenke på kulturarrangementer uansett.

(Folkebladet.no)

Kulturarena: Pila Pub & Kultur med Christian Wasserfall, Dag Rune Toresen og Morten Eriksen. Foto: Rune Ottarsen