Det opplyser inspektør Kenneth Møller ved Kulturskolen i Lenvik.

– Arne Benoni har med seg én musiker på denne konserten, som er noe nedtonet i forhold til konsertene med samme repertoar som gjør på kulturhus. Han opptrer i kafeteriaen på Finnsnes Omsorgsenter søndag 2. mars på ettermiddagstid. Og konserten er helt gratis da den inngår i et tilbud fra Den Kulturelle Spaserstokken. Det er den som betaler regningen, forklarer Kenneth Møller.

Jim Reeves

– Det Arne Benoni skal fremføre på omsorgssenteret er et musikalsk konsept som han kaller for «Jim Reeves — Mennesket og musikken». Repertoaret et smekkfullt av gamle Jim Reeves-låter som kanskje spesielt bra voksne mennesker har et forhold til og tåler et gjenhør med. Det ligger vel i kortene at artisten også forteller litt om livet til Jim Reeves, uten at jeg kjenner til opplegget han skal ha på Finnsnes i detalj, understreker Møller.

Åpen for alle

– Denne konserten er åpen for alle, også de som ikke bor på omsorgssenteret?

– Ja, den har heller ikke noen nedre aldersgrense, bare så det er sagt. Alle som ønsker det kan møte opp til en fin musikalsk stund i den koselige kafeteriaen i omsorgssenteret. Der har man jo også god mat, så det er duket for en fin søndags ettermiddag med gratis musikalsk underholdning sammen med andre som liker denne artisten.

(Folkebladet.no)