To blad Løvheim og det dyktige revylaget var best da den nye revyvisa skulle kåres. Både juryen og publikum holdt en knapp på Ida og Randi da de skulle bestemme hvem av de ti finalistene som skulle få prisen. På bakgrunn av de flotte prestasjonene til 22 år gamle Ida Løvheim, kom det ikke overraskende på det tallrike publikummet at prisen havnet i Troms. Sangtalentet fra nord som hun ble omtalt som, mente det var moras fortjeneste at de nådde opp.

- Det er mamma som har som har skrevet sangen. Lars Martin Myhre er ansvarlig for melodien. Jeg bare fremførte den, sa en lykkelig Nerbygda-aktør til Folkebladet.

Ida Løvheim som til daglig tar opp fag og har base i Tromsø, har sang, musikk og revyvirksomhet som sin store hobby. Hun er en del og ikke minst sentral i det blomstrende Nerbygda-miljøet, som har sendt en stor tropp til Norsk Revyfestival. De har fått med to innslag i arrangementet.

Trangt nåløye

-Vi er kjempefornøyde med det ettersom nivået er høyt og nåløyet er trangt. Både fredag og lørdag har vi folk som skal i aksjon, sa Randi rett etter at hun og datteren hadde fått overrakt en sjekk på 25 000 kroner.

Den er det synlige beviset på at de hadde vunnet visekonkurransen som også er en del av det flotte arrangementet som samler revyeliten. Det var i ferd med å bli midnatt på Høylandet da jubelen brøt ut i den tallrike Nerbygda-leiren på torsdag.

-Ida gjorde en kjempejobb på scenen. Jeg hadde derfor forhåpninger om at vi skulle være med i vurderingen. Men det følsom mange gode innslag. Jeg forsto derfor at det ville bli vanskelig å gå helt til topps, sa Randi Løvheim da de verste jubelscenene hadde lagt seg.

Tekstforfatteren som jobber som skatteoppkrever i Målselv, var klar på at pengene skal gå til revylaget og ikke henne privat. De skal gå til å videreutvikle aktiviteten og det flotte miljøet hun er en del av.

-Det er ingen tvil om at pengene kommer godt med. Den annerkjennelsen det er å gå til topps betyr nok like mye som selve sjekken, sa tekstforfatteren som også har forventninger til resten av helga.

Det ligger an til å bli mye latter før hun og resten av gjengen setter kursen nordover igjen.

(Folkebladet.no)