SØRREISA: Det sier Jermund Johansen i hovedkomiteen for arrangementet, som har sylslet med dansegallaen helt fra den spede starten for 25 år siden.

– Jeg er klar over at det har gått rykter om at vi skulle gi oss etter at den 25. gallaen var arrangert. Men dette stemmer ikke, det blir nok dansegalla i Sørreisa også neste år, fastslår han.

– Men dere har slitt med dårlig oppmøte den senere tiden?

– Det stemmer, de siste årene har det vært en klar nedgang i besøkende. Det har sannsynligvis å gjøre med alt det andre som skjer rundt omkring. Vi har flere konkurrenter nå enn da vi startet for 25 år siden.

– Er den store dansagallaen som blir arrangert på Nedre Målselvfossen Feriesenter en konkurrent for dere?

– Jeg tror egentlig ikke det, det er litt for langt unna. De har sine trofaste gjester og vi har de som holder seg til dansegallaen i Sørreisa.

500 gjester

– Hvor mange møtte opp til dansegallaen på lørdag?

– 500 mennesker, og det er et oppmøte vi er godt fornøyd med. Når så mange kommer og arrangementet er vellykket har man lett for å glemme alt arbeidet som ligger bak dette arrangementet. Vi holder på fra torsdag til og med lørdag med avviklingen av det.

– Hvor mange er i sving?

– Med alle de frivillige som hjelper oss er vi godt over 50 mennesker i sving.

– Hvor mange har dere plass til?

– Vi kan nok klemme inn 750 mennesker, men det ønsker vi ikke. Det skal jo være plass til å bevege seg og sitte til bords på en ordentlig måte.

– Hvorfor tror du denne siste gallaen ble så vellykket?

– Det er noe vi ikke minst kan takke de som besørget musikken for. Vi hadde en svensk gruppe som heter Streaplers som virkelig gjorde tingene sine bra. Det er første gangen de har vært hos oss. Dessuten spilte også gode gamle Sakarina opp til dans.

Tilbakemeldinger

Jermund Johansen forteller om strålende fornøyde gjester og gode tilbakemeldinger fra de fremmøtte.

– Mange henvendte seg til oss og sa at vi for al del ikke måtte slutte med å arrangere dansegalla, og lovet at de ville komme tilbake neste år. Da er det vel egentlig ikke noe å tenke på, men krumme ryggen og fortsette som før.