FINNSNES: Det mener Knut Melangen, som i samråd med kinosjefen på Finnsnes Kino har plukket ut den amerikanske drama- og romantikkfilmen «The Longest Ride» som neste tittel til i Seniorkinoen.

– Jeg vet ikke så veldig mye om denne filmen selv, og har forholdt meg til det som kinosjefen har fortalt om den. Men ifølge ham er det både en cowboyhistorie og en kjærlighetshistorie. En hjertevarm og god film som har gode skuespillere, sier Melangen.

Han mener at det passer godt på denne tiden av året.

– Litt kjærlighet er midt i blinken for oss seniorer nå når det så smått begynner å bli tørt og fint i skogen. Da kan man som man vet det meste skje, spøker eldregeneralen.

– Vil du fortelle litt om det?

– He, he. Nei, det tilhører privatlivets fred, så vi lar det bli med det som alt er sagt.

Vanlig opplegg

«The Longest Ride» vises som vanlig i Seniorkinoen på Finnsnes Kino den siste torsdagen i måneden, som denne gang er torsdag 28. mai.

– Er dette årets siste seniorkinovisning før sommeren?

– Det håper jeg ikke, vi vil satse på å ha en visning i juni måned også, men det blir nok trolig den siste visningen før sommeren. Folk skal jo ha ferie, også de som jobber med kino.

– Hvordan har interessen for seniorkinovisningene vært i år?

– Ganske bra, vil jeg si. Men vi har god plass til mange flere. Det er ofte mange av de samme som møter opp.

– Er det yngre mennesker enn pensjonister som benytter seg dette tilbudet?

– Noen er det, men det er ikke mange. Personlig skulle jeg ønske at flere benyttet seg av det, og også av sammenkomsten med noe å spise på frivilligsentralen etterpå. Der kjører vi også denne gangen det vanlige opplegget med å invitere alle kinogjengere dit etter visningen av filmen.

To historier

«The Longest Ride» knytter sammen to ulike kjærlighetshistorier. Filmen er basert på en roman av forfatteren Nicholas Sparks, og i de mest sentrale rollene finner man Scott Eastwood, Britt Robertson, Alan Alda og Oona Chaplin.

Filmen er regissert av George Tilman Jr., og har en varighet på to timer.