FINNSNES: Hugo Nordnes gentar med dette det han kaller for den store suksessen med Julejam på Go2Gate.

– Da var det stor stemning med mange som opptrådte på scenen og over 200 publikummere. Etter responsen på sosiale medier ligger det an til at det kommer like mange denne gangen, kanskje flere,. Der har 100 sagt at de vil komme, og rent erfaringsmessig kan man gange dette tallet med tre, forklarer Nordnes.

– Er langfredag en bra utedag?

– Det kommer jo ikke minst an på været. Er det strålende påskevær med sol vil mange være ute i stedet for å gå på byen. Er været ikke fullt så bra er utsiktene bedre for oss, da er det større sjanse for man tar seg en tur på Go2Gate på langfredag.

Ung åpning

Påskejamen åpner med unge artister på scenen.

–Vi får blant annet besøk av fem unge jenter som er veldig flinke til å synge. Jeg har ikke oversikt over navnet på alle, men vet i hvert fall at Tiril Jackson og Eunike Celine Lyngås er to av dem. Til sammen ser det ut vil at vi får omlag 30 lokale artister på scenen.

– Hvor skal dette foregå?

– Første gang holdt vi til oppe, men denne gangen flytter vi ned i storstua i kjelleren. Det har blant annet med plass og sceneforhold å gjøre. Nede har vi store instrumenter som piano på scenen, og mange flere publikumsplasser enn oppe.

– Må de som skal delta på scenen meldes seg på på forhånd?

– Nei, det er bare å ta med seg det instrumentet man spiller på og møte opp samme kveld. Min oppfordring er at flest mulig gjør det, vi har fortsatt plass på scenen.

Påmeldt

– Kan du nevne flere av dem som skal opptre?

– Ja, vi har jo også en del flinke bra voksne lokalartister som har satt spor etter seg. Blant disse kan jeg nevne Steinar Steffensen og Svein Kaspersen, som har meldt sin adkomst. Men det er flere.

Det vil også dukket opp et helt nytt band på scenen. Per Øyvind Winther har startet bandet Winthers Blue Groove.

– Dette bandet er så nytt dette også vil være deres første offentlige opptreden. Ellers får vi blant annet besøk av selveste Geir Bertheussen fra Blues Express, så vi kan vente oss mye forskjellig musikk denne kvelden.

OPPTRER: Den talentfulle unge sangeren Tiril Jackson. Foto: Reidar Ingebrigtsen Foto: Reidar Ingebrigtsen
OPPTRER: Eunike Celine Lyngås. Foto: Rune Ottarsen Foto: Rune Ottarsen