Klart mest sett er kritikken mot utseendet til det nye kjøpesenteret på Tirb-tomta. Advokat Olav Eriksen mener det er en skandale at kommunen vedtok planene. Folk vi snakket med på gata sier at det ligner både fengsel og klagemur. Men kommunens ansvarlige mener at man må gi det en sjanse: - Vær rettferdig og vent til bygget er ferdig, sier utvalgsleder Louis S. Edvardsen.

Torsdag var tidligere supermodell Vendeal Kirsebom på Finnsnes. Hun besøkte Synsam-butikken og flere ønsket å bli brillefin med kjendisen. Vi laget innslag, og mange ville se.

Ei jente fikk bilen tilgriset med et klistremerke, som hun mener attpåtil stempler henne som råkjører. Hun vil ha tak i "synderen". Det ble ukas tredje mest sette video på Folkebladet-TV.

Kozmojentene Siri Ratkje og Jill Haugen, kom tilbake til Norge etter et fem dagers langt opphold i "fashionhovedstaden" New York hvor de deltok på New York Fashion Week. - Plutselig sto en av verdens største stjerne rett ved siden av meg, fortalte Ratkje. Det ble det fjerde mest sette innslaget.