FINNSNES: I komiteen som styrer med Fargerik Kafé på frivilligsentralen sitter blant annet Acma Abdi Mohamed og Kai Petter Gulmælæ.

– Vi arrrangerer Fargerik Kafé den siste fredagen i hver måned, men på de siste kafeene har det vært så som så med oppmøtet. Vi prøvde derfor å finne på noe nytt, og endte opp med å invitere til en kveld der spill står i sentrum, forteller Kai Petter Gulmælæ.

Han kan svinge opp med en rekke av de mest kjente spillene på markedet.

– Man kan for eksempel spille Sjakk, Ludo, Stigespillet, Yatzy eller en rekke andre spill. Hovedsaken er at man gjør noe som fører til at man har det hyggelig sammen, forklarer Gulmælæ.

Musikk

Daglig leder Tommy Myklesbust mener at de kan by på noen helt spesielle musikkinnslag denne gangen.

– Angela Westphal stiller opp og spiller harpe. Jeg har hørt henne spille på dette instrumentet før, og etter min mening er det utrolig vakker musikk som har noe overjordisk over seg, sier Myklebust.

– Hvor lenge skal hun spille?

– Hun kommer til å være sammen med oss hele kvelden, så vi får sikkert flere musikalske innslag. Harpe er jo et instrument man ikke hører så ofte, så bare det kan være verdt å gå på Fargerik Kafé for.

Mat

– Når det gjelder det vi serverer at mat denne gangen så vil det være pizza med en salat til. Det er både sunt og godt med noe grønt til pizzaen, påpeker komitémedlem Acma Abdi Mohamed, som både vil styre på kjøkkenet og med serveringen.

– Hvordan er det å jobbe sammen med Tommy Myklebust?

Kai Petter Gulmælæ svarer ironisk:

– Han er ikke helt god, hvis du skjønner hva jeg mener.

TVANGSFORING: Daglig leder Tommy Myklebust (midten) på frivilligsentalen forsøker å tvangsfore komitémedlem Kai Petter Gulmælæ mens komitémedlem og motspiller (i Ludo) ser på. Foto: Reidar Ingebrigtsen