FINNSNES: Pubvert Hugo Nordnes er egentlig litt overrasket over at det ikke er solgt flere forhåndsbilletter til konserten med Marit Larsen.

– Med en artist som henne synes jeg at det mest naturlige ville være at denne konserten var utsolgt for lengst. Men det er den ikke, vi har fortsatt mange ledige plasser. Hittil er det solgt omlag 250 billetter pluss minus, opplyser Hugo Nordnes.

Når det gjelder tilbudet «Damenes aften med Marit Larsen» er situasjonen en helt annet.

– Dette er jo en ting vi arrangerer i lokalene oppe i forkant av konserten med Marit Larsen. Her kan damene spise og drikke og kose mens de venter til tiden er kommet til å gå ned trappen og få med seg selve konserten. Dette er utsolgt.

– Hvor mange billetter dreier det seg om her?

– 60 billetter, det er så mange vi har plass til oppe.

Første opptreden

– Dette er den første gang Marit Larsen opptrer på Finnsnes?

– Ja, så vidt meg bekjent har hun aldri opptrådt her før. Da er det håpe at folk kjenner sin besøkelsestid og møter opp og gir henne en skikkelig velkomst. Det kan jo bli en god stund til hun kommer tilbake til disse trakter igjen.

– Tror du denne konserten blir utsolgt?

– Jeg håper jo selvsagt at den blir godt besøkt. Det fortjener både Marit Larsen og publikum i dette området. Men om det skjer gjenstår å se, vi på Finnsnes har en tendens til å sitte veldig lenge på gjerdet før vi bestemmer oss for om vi skal gå på en konsert eller ikke.

– Men man kan vel også kjøpe billetter i døra samme kveld?

– Ja, det er klart. Da selger vi unna det som måtte være igjen av plasser. Forhåpentligvis vil det ikke være så veldig mange når fredagen kommer.

Turné

Marit Larsen opptrer på Finnsnes i forbindelse med en turné hun er ute på nå.

– I Midt-Troms opptrer hun bare på Finnsnes. Det nærmeste stedet hun stopper er Tromsø og trolig også Harstad.

Hugo Nordnes minner om at man her får besøk av en artist som ikke bare hevder seg innelands.

– Hun gjør det også veldig godt i utlandet, og er nominert til Spellemannsprisen en haug med ganger. Nå ruller hun og går på radioen med en par av sine hitter. Jeg tror ikke alle vet hvor stor hun er.