FINNSNES: Det bekrefter Hugo Nordnes. Festsjefen holder fortsatt kortene tett inntil brystet selv om alle de store bookingen til årets Finnsnes i Fest allerede er booket.

– Jeg hadde i utgangspunktet ikke tenkt å røpe dette ennå, men siden D.D.E. selv har offentliggjort at de skal opptre under Finnsnes i Fest er det ingen grunn til å holde det hemmelig lenger, medgir festivalsjefen.

– Når skal D.D.E. opptre?

– Fredag 31. juli i uke 31, som Finnsnes i Fest i mange år er blitt avviklet på.

Første opptreden

– Det er en stund siden D.D.E. var her sist?

– Ja, det begynner å bli noen år siden, uten at jeg husker akkurat når det var. Men så vidt meg bekjent har D.D.E. aldri opptrådt i Finnsnes i Fest før. Det er et band som vil komme til å passe ypperlig inn i den settingen vi har på arrangementet med folkefest i Storgata.

– Er D.D.E. et band folk har ønsket seg?

– De er blant bandene folk har ytet et ønske om få til festuka. Med D.D.E. har vi et tilbud til bra voksne mennesker, mens Erik og Kriss dekker behovet til et mer ungdommelig publikum.

Hugo Nordnes mener D.D.E. er mer aktuell nå enn før.

– Etter Bjarne Brøndbos medvirkning i programmet «Hver gang vi møtes» er bandet nå mer aktuelt enn for to år siden, jeg venter god oppslutning på konserten med dem.

Nordnes har selv vært på tre konserter med D.D.E.

– Det er et band som skaper liv og røre og god stemning der de opptrer, så jeg regner med at det blir hæla i taket og veldig trivelig når de spiller opp i festivalteltet i Storgata.

Allsangfaktor

– Og høy allsangfaktor?

– Ja, D.D.E. har tilhengere i aller aldersgrupper, fra barn til bestemor og bestefar. De aller fleste kjenner jo også de største hitene deres og kan synge med. D.D.E. har hiter nok til å gjøre en hel konsert med sine gamle og nye slagere.

– Fikk du et inntrykk av at de hadde lyst til å komme hit?

– Ja, Eskil Brønbo, som jeg har hatt dialog med, ga uttrykk for at bandet nå har lyst til å spille på disse trakter igjen.

– Har du andre nyheter?

– Ja, det kommer mer, men ikke akkurat nå. Vi slipper nyhetene på en måte som gir oss mer kontroll over billettsalget og unngår kaotiske tilstander.