FINNSNES: Hugo Nordnes titulerer seg selv som pubvert på det nystartede utestedet Go2Gate på Finnsnes. Han er litt usikker på om navnet har festet seg blant folk flest.

– Vi holder til i de samme lokalene som Otto´s holdt det gående i 25 år. Så navnet Otto´s har nok festet seg i folks bevissthet, mener pubverten.

Han har mange planer for det nye etablissementet.

– På mange måter viderefører jeg bare en tradisjon som Frank Berntzen innførte. Jeg vil gjerne at Go2Gate både skal være en arena for lokale, nasjonale og internasjonale artister.

Men før han kan begynne å hanke inn artister må det gjennomføres en omfattende renovering i lokalene.

– Vi skal pusse opp og ommøblere slik at dette stedet fremstår som nytt. Dette stedet har utrolig varierte og flotte lokaler pluss 200 kvadratmeter uteområde. Alt dette skal tas i bruk, ikke minst uteområdet, lover Hugo Nordnes.

Tilbud for voksne

Hugo Nordnes mener at det mangler et tilbud for voksne mennesker på Finnsnes.

– Vi har blant annet noen store og flotte lokaler nede som før ble mest brukt som diskotek for ungdom. Jeg vil legge til rette for at artister for et mer voksent publikum kan opptre der.

Den første som skal gjøre det er Halvdan Sivertsen.

– Dagen etter at stedet er ferdig restauret – fredag 23. januar – åpner vi med en konsert med Halvdan Sivertsen i de store lokalene nede. Han er en artist som trekker mest voksne mennesker. Og forhåndssalget er allerede godt i gang, det er allerede solgt bortimot 200 billetter til denne konserten.

Mange muligheter

En annen profilert artist, Marit Larsen, opptrer på samme sted fredag 30. januar. Forhåndssalget der er på linje med salget på Halvdan Sivertsen.

Hugo Nordnes vil utvide spekteret av drikkevarer, og i tillegg utforme en meny som passer til settingen.

– Vi har det beste uteområdet for servering på hele Finnsnes. Der skal det være bar, scene, grilling og servering av mat. Jeg kan love at det skal skje veldig mye også i uterestauranten etter hvert. Det er veldig mange muligheter, og kun fantasien som setter grenser.