FINNSNES: Fagleder Elise Log ved Kafé Okazo har bare gode erfaringer med samarbeidet kafeen har med Kulturhuset på Finnsnes.

Suksess

– På den aller første middagskonserten som ble arrangert her var det artisten Kaja Bremnes med band som sto på podiet. Det ble en ubetinget suksess med godt oppmøte av folk som samtidig benyttet seg av det spesielle middagstilbudet vårt, sier Log.

- Nå kjører vi nok et konsertilbud med middagservering til, og denne gangen skjer det førtkommende torsdag 27. november, opplyser faglederen, som også har gode erfaringer fra konsertene som ble arrangert på Kafé Okazo under Arvid Hanssen Festivalen.

– Hva serverer dere denne gangen?

– En meksikans tortillasuppe. Varm og fyldig og smakfull, noe å varme seg på i den årstiden vi er inne i nå. Som sist oppfordrer vi folk til å ta middag her samtidig som man hører på flott musikk i stedet for å dra rett hjem etter endt arbeidstid.

Trio

Denne gangen er det en trio bestående av Marthe Valle på vokal, Håvard Lund på bassklarinett og Bendik Lund Haanshus på gitar som står for den musikalske underholdningen.

– Marthe Valle har jo klart å komme gjennom det aller trangeste nåløye for ny norsk musikk. Hun har nemlig i konkurranse med populærmusikk og viser fra store deler av verden fått en av få plasser over den musikken det satses mest på i Norges største radiokanal, NRK P1, understreker kulturhussjef Karin T. Olsen ved Kulturhuset på Finnsnes. Hun forklarer at fra 13. november har singelen «Band» fra Marthe Valles nye album «Fant fram» ligget på A-lista til NRK P1.

opptrer: Artisten Marthe Valle forsterket med musikerne Håvar Lund (bassklarinett) og Bendik Lund Haanshus (gitar) opptrer på Kafé Okazo i dag på ettermiddagstid. Foto: Kjell Ruben Strøm Foto: Kjell Ruben Strøm