SENJAHOPEN: Til helga er det for 17.året på rad klart for ”Fisk og Fotball” i Senjahopen. Da er det bare å ta fiskestanga fatt, snøre på fotballskoene og komme hjem til bygda for fest og moro.

Ulike aktiviteter

Torsdag til søndag er det aktiviteter for store og små fra morgen til kveld. Det meste er arrangert og planlagt av de voksne, men fredag er det ungdomsdiskotek som eblir utført av ungdommene selv.

– Torsdag er det fiskekonkurranse med premiering, noe som har vært veldig populært og fredag er det blant annet aktivietsskole, pubkveld, ungdomsdiskotek og fiskebuffet. Mens lørdag blir det vannaktiviteter, og søndag er det fotballturneringer og avsluttning, forteller Kristine Johansen i arrangemangkomiteen for"Fisk og fotball”.

Hun kan også fortelle at ”Fisk og fotball” i Senjahopen er det eneste prosjektet som er igjen etter prosjektet mellom Troms fotballkrets og råfiskelaget.

Dugnadsånd

Johansen skryter av bygdefolket når arrangementet skal planlegges og gjennomføres.

– ”Fisk og fotball” er et stort og viktig arrangement, både for kommunen og bygda. Bygdefolket er utrolig når det kommer til dugnadsarbeid og komitèarbeid, og det er et godt samarbeid. For eksempel er det til kakebordet 60 kakebakere i sving rundt og kring i bygda.

Johansen ønsker alle hjertelig velkommen til arrangementet, og håper på mange deltakere og besøkende.

(Folkebladet.no)

Fra og med torsdag begynner ”Fesk og fotball” i Senjahopen, og som i 2010, da dette bildet ble tatt, kommer instruktører fra TIL. Foto: Reidar Ingebrigtsen