BAK NAVNET fpBandstår finnsnesmannen Finn Pedersen (ex-Zaks), som tidligere har gitt ut albumet«Shivering» med bare egne låter. «Have You Forgotten» er også signert FinnPedersen og gis nå ut som en julesingel presset opp for det lokale markedet. Menlåten kan også lastes ned digitalt fra fpBands webside.

PLATECOVERET er littanonymt og gir sparsomt med informasjon om band og opphavsmann. Men også dennegangen har Finn Pedersen alliert seg med studiomusikere knyttet til studioetBeaird Music Group i Nashville, Tennessee for å gjøre innspillingen av låten.«Have You Forgotten» er en fin countryfarget popballade, en julesang med entekst til ettertanke for oss som bor i et land med overflod av det meste  - thousands of children all over theworld, die from starvation, as you’re buying pearls for your girls.

FINN PEDERSEN harvært så heldig å få amerikanske Lisa Gregg til å synge låten på skiva. Hun eren anerkjent sessionvokalist i Nashville, og har sunget på plater med storeamerikanske stjerner som Faith Hill, Loretta Lynn, Reba McEntire og LittleRiver Band for å nevne noen.

DE INNLEIDE studiomusikerne leverer selvsagtvarene profesjonelt hele veien, i et pent og pyntelig country/pop crossoverarrangement. Når Lisa Gregg i tillegg gjør en fin jobb på vokalsiden, så kan singelentil fpBand trygt legges i julestrømpen som en koselig liten ekstragave til godtvoksne denne jula.

fpBand med "Have You Forgotten". Foto: platecover