FRDEAGENS kveldskonserter var nok høydepunktet for mange med hele festuka. Og det ble litt av ei åpning, når den lokale rockegruppa Borderline hamra løs med blytunge trommesoloer og et trøkk som fikk kroppen til å riste som et aspeløv.

Folkebladet-TV: Stars imponerte stjernene Åge og Bjarne

OG DET ER jo egentlig midt i blinken. Både for publikum og Borderline, som faktisk debuterte live denne kvelden. For hva skal man si? Det var konge! Og det var i alle fall ingen tvil om at det var lagt ned både tid og krefter ned i denne opptredenen.

FLOTT Borderline-konserten imponerte vår anmelder.

måtte selv tillate seg å trampe i kapp med takta, juble og klappe og rocke litt med. Borderline er et nytt ,friskt, drønnende og blodfersk band som jo nok har og vil bemerke seg den kommende tiden. Med medlemmer som Idar Nicolaisen, Jack Nilsen, Arnstein Holmstad og Fredrik Nicolaisen (for øvrig sønn av førstnevnte) som alle har et bredt kunnskapsfelt og god bakgrunnserfaring med i kofferten, legger det jo ikke akkurat lista lavt.

FOR JA, det er nok litt spesielt å begynne ut samme kveld som Return, DDE og Åge Aleksandersen skal tilfredsstille folkemylderet. Men det gikk bra, det gikk godt – og det var steintøft!

LIKEVEL mangla det den ekstra, lille ’touchen’ som jo skulle ha runda terningen opp, men det var en konsert vel fortjent en soleklar femmer. For terningen rulles og det er på sin plass med en slik karakter!