Artisten, som fikk sitt gjennombrudd da hun kom på fjerdeplass i Idol i 2004, gjorde et comeback i 2013 med sin første engelskspråklige låt kalt «PRTeY». I 2014 fulgte hun opp med albumet LA-Files. I januar 2015 var hun aktuell i TV-programmet «Mitt Dansecrew» på TV2 og med singelen «Heels Off». I 2017 ga hun ut singelen «Fall» med OnklP. Somrene 2015, 2016 og 2017 var hun med på VGs Sommershow-turné og på VG-listekonsertene rundt i Norge, ifølge pressemeldingen fra arrangørene.

Låtskriving

I tiden etter Idol ga hun ut singlene «Sommerflørt» med blant annet OnklP, og «I morgen» som fikk gode plasseringer på VG-lista. Like etter ga hun ut sitt debutalbum Døgnvill som havnet på tredjeplass i VG-listas albumliste.

Etter debutalbumet turnerte hun og var med på ulike TV-opptredener frem til 2010. I tiden som fulgte reiste hun mye, og etter et lengre opphold i Brasil og USA begynte hun å skrive musikk igjen. Haugen etablerte seg i Los Angeles for å arbeide med låtskriving og finne et nytt musikalsk uttrykk. I Los Angeles jobbet hun med blant annet Andreas Schüller og Will.I.Am.

Nå kommer hun til Millionfisken og skal torsdag sørge for festivalstemningen.

Norwegian Creedence

Feststemningen fortsetter etter CC Cowboys på fredag og Silya på lørdag med Norwegian Creedence, og her lover arrangørene rock med både røtter og trøkk:

Norwegian Creedence er et norsk tributeband til Creedence Clearwater Revival og John Fogerty.

Gutta i bandet vokste opp med Creedence-musikken og har over førti års erfaring med originalbandets låt-katalog.Settlista består av rundt førti sanger fra alle de syv albumene som Creedence Clearwater Revival ga ut – pluss noe fra John Fogertys soloutgivelser.

Siden «sjefen sjøl», John Fogerty, fortsatt er meget aktiv og stadig kommer ut med ny musikk, utvider også The Norwegian Creedence sin settliste deretter.

Bandet har fått mye skryt for en sound som ligger nært opp mot orginalen. At Creedence-musikken fortsatt er populær, viser seg overalt hvor de spiller.