I løpet av en og en halv time fikk publikum et lite innblikk i det elevene på skolen setter fokus på noen måneder før de er ferdig med sine tre år i Finnfjordbotn.

Varierte innslag fra russen

Det ble en morsom vandring i temaer som lever sitt liv på skolen, og ute i samfunnet på Finnsnes og på Senja. Vi fikk se en veldig opprømt rektor på skolen som var umåtelig fornøyd med skolen sin, da med noen unntak. Vi fikk servert smånytt fra livet ved skolen, og en spesialversjon av konflikten som har oppstått på Finnsnes etter at den nye klubben FK Varden ble etablert.

Revyen ga også et innblikk i potensielle saker på kartet når Senja kommune skal etableres, der blant annet, ingen ringere enn, Trond Giske dukket opp. Revyen som ble vist fredag kveld, blir også kjørt lørdag kveld i samme lokaler.

- Vi har en morsom revy

– Vi mener vi har kokt sammen en morsom revy med spark oppover og nedover, sier Maja Evenstad som er en av de tre jentene som har hatt hovedansvaret for regi og opplegg rundt årets revy. Utenom Maja har Milen Westby og Mia Moldsvor bistått i arbeidet med revyen.

– Vi startet med revyen tidlig i høst, men det er etter jul at vi har jobbet med detaljarbeidet og hvordan opplegget og regien skulle være.