Innehaver Beate Moeggen på On The Corner sier at det er bortimot akkurat ett år siden debutkonserten til Cat 2 Go.

– De spilte sin aller første offentlige konsert som band hos oss andre juledag i fjor. Det ble en stor suksess, og det ble også deres andre konsert her, som hvis jeg husker rett var i mars i år, sier Moeggen.

– Nå er de tilbake?

– Ja, folk ville ha mer av dem. På de to første konsertene var det ikke plass til alle som ville inn, men nå får de altså en ny sjanse.

– De treffer altså folk hjemme?

– Ja, til de grader. De spiller musikk som de fleste liker og kjenner. Denne gangen har de også nytt stoff på repertoaret, så det blir spennende å se hva det er.

Billetter i døra

On The Corner driver ikke med forhåndssalg av billetter, der er det først til mølla-prinsippet som gjelder.

– Vokalist Steinar Halvorsen gjør seg godt med solbriller.

– Helt enig. Steinar Halvorsen har alltid på seg solbriller når opptrer. Han er sååå kul.

Beate Moeggen forteller at hun har fått ganske mange forespørsler på om det var mulig for oss å booke Cat 2 Go en gang til.

– Derfor er gutta hyret inn på nytt for å lage liv denne helga. De gjorde en kjempebra konsert sist, og vi har holdt kontakten siden da. Jeg synes at folk bør få det de ønsker.

Dansefot

– Legger du opp til spesiell bevertning i forbindelse med konserten?

– Egentlig ikke, vi gjør som vi pleier og selger øl og vin og holder gjestene oppdatert med snacks på bordene rundt omkring.

Med Cat 2 Go på scenen kan publikum vente seg musikk blant annet av Creedence Clearwater Revival, Jeff Healey og Rolling Stones.

– Musikk for enhver smak, altså. Og musikk som lokker fram dansefoten, påpeker Beate Moeggen.