Endelig helg!

– Har du noen planer for helga?

– Ja, det må man kunne si. I kveld skal jeg på konserten med Marie Vangen i Sørreisa Kulturhus, og søndag skal jeg medvirke i konserten til Finnsnes Korforening i Finnsnes kirke.

– Hva var din siste kulturopplevelse?

– Den siste var adventskonserten i Tømmervik kirke sist lørdag. Før det var jeg på konsert med The band called Oh i Sørreisa Kulturhus. Begge konsertene var veldig fine kulturopplevelser.

– Har du noe stort forbilde?

– Som korpsmenneske må nesten velge å svare Ole Edvard Antonsen og Tine Thing Helseth, som begge ligger på topp når det gjelder å traktere blåseinstrumenter.

– Hva liker du best i Midt-Troms?

– Den flotte naturen, og Sørreisa som er en bygd der det skjer mye og der folk er flink til å støtte opp om tiltak som blir gjort. Ikke minst for barn og ungdom.

– Hva mangler i Midt-Troms?

– Jeg kan ikke komme på noe. Vi har jo både fly og båt nært hvis vi skal ut og reise. Dessuten har vi som bor på landet bosatt oss her fordi vi vil ha det slik, da kan man ikke forvente samme tilbud som i en by.

– Hva leser du og ser på TV?

– Jeg leser digitalutgaven av Folkebladet og sjekker nettsidene til andre aviser. På TV er det ikke noe jeg absolutt må se, men. Men det hender jeg ser på program som «71° nord» hvis opptakene er gjort i våre trakter.

– Hva synes du om Folkebladet?

– Det er bra at det er en lokalavis som dekker det som skjer i vårt område, og jeg har ikke noe å utsette på den. Jeg savner papiravisa, men samtidig er det jo jeg selv har valgt et digitalt abonnement.

– Hvilket ettermæle ønsker du deg?

– At jeg var snill og grei ville vært et fint ettermæle.

– Har du noe drømmereisemål?

– Roma og Paris. Jeg har vært i Paris en gang, men reiser gjerne tilbake til denne flotte byen.

– Hva er den perfekte lørdagskvelden for deg?

– Sammen med familie eller gode venner. God mat og god drikke.

Kirsti Karlstad Vaeng medvirker på instrumentene trompet og flygelhorn på konserten til Finnsnes Korforening i Finnsnes kirke førstkommende lørdag. Foto: UIT