Når Jan Bendiksen og Trond Kjersem opptrer som duo kaller de seg bare for Jan & Trond. Duoen opptrådte blant annet på eldrearrangementet i teltet på torget under Finnsnes i Fest, der tidspunktet for arrangementet ble feil i programfolderen.

– Etter det skulle de opptre hos oss, og da var det jeg som klarte å arrangere feil tidspunkt. Dette var noe vokalist Jan Bendiksen, som også er en stor humorist, gjorde et lite nummer av. Han åpnet med å si at de var blidt bedt om å opptre på frivilligsentralen i dag, men om tidspunktet for opptredenen var riktig var han mer usikker på, forteller daglig leder Tommy Myklebust ved Frivilligsentralen i Lenvik.

Swingkveld

Undertegnede, som dekket arrangementet under Finnsnes i Fest, kan underskrive på at Bendiksen er en stor humorist, og rent musikalsk klarte duoen, som for anledningen var vokst til en trio, å heve det musikalske nivået på arrangementet i forhold til tidligere år.

Det er Keila Brenda da Cuncha Andreassen som har hovedansvaret for å arrangere Fargerik Kafé på frivilligsentralen. Det er en av flere oppgaver hun utfører der.

– Denne gangen skal vi også ha en Swingkveld på Fargerik Kafé. Ideen vår er å invitere alle som ønsker det til å svinge seg på dansegulvet. Men de trenger ikke fryktenoe som helst hvis de tror de ikke kan danse, fordi vi har noe gode hjelpere som kan lære dem noen dansesteg. Så ingen trenger egentlig ikke å kunne danse. Det eneste de trenger er danseglede, understreker hun.

Konkurranse

I dag legges det også opp til en liten konkurranse på frivilligsentralen.

– Vi legger opp til en liten og veldig uhøytidelig konkurranse, med premier til de som danse mest, ikke best, forklarer da Cuncha Andreassen.

Det er som vanlig gratis inngang når frivilligsentralen inviterer til Fargerik Kafé og annet.

– Vi har som vanlig også salg av mat og drikke. Denne gangen er taco er hovedretten, men vi selger også kaffe, te, brus og kaker. Til slutt er oppfordringen til flest mulig at de kommer og tilbringer en hyggelig ettermiddag og kveld sammen med oss, slutter Keila Brenda da Cuncha Andreassen.