Endelig helg!

– Har du noen planer for helga?

– Litt jobb blir det nok, det er en del ting som gjøres. Ellers bare slappe av hjemme sammen med familien mens jeg venter på at elgjakta skal begynne. Jeg får ikke tid til å være med på hele jakten, men skal få med meg noe av den.

– Hva var din siste kulturopplevelse?

– En tur på en restaurant i Brøstadbotn der man hadde besøk av Jon Marius Sletten og hans prosjekt Smaksverket. Hvis mat er kultur så var det en nydelig kulturopplevelse.

– Har du noe stort forbilde?

– Flere, men hvis vi tar et stort forbilde innen fotball så er det tidligere fotballspiller på‎Manchester United, Eric Cantona.

– Hva liker du best i Midt-Troms?

– Naturen, fra kysten til Målselv og Bardu på innlandet. I Dyrøy har vi utsikt til flere av naturperlene i Midt-Troms.

– Hva mangler i Midt-Troms?

– Underavdelinger av Univesitetet i Troms, som de blant annet har i Mo i Rana. Vi mangler fortsatt tilbud om høyere utdanning i vårt område, og på den måten legge bedre til rette for at kompetansen blir i vårt område også etter endt utdanning.

– Hva leser du og ser på TV?

– Jeg er opptatt av å holde meg oppdatert på det som skjer, og leser Folkebladet og Nordlys. På TV går det i nyheter, fotball og noen filmer.

– Hva synes du om Folkebladet?

– Jeg leser Folkebladet hver dag og synes at det er en god lokalavis som utfører sitt samfunnsoppdrag på en nyansert og reflektert måte.

– Hvilket ettermæle ønsker du deg?

– Nei, at man sto på og gjorde det man skulle. Og forhåpentligvis utgjorde en forskjell for noen.

– Har du noe drømmereisemål?

– De fineste naturopplevelsene har vi her hjemme. Men av og til er det fint å besøke varmere strøk som for eksempel Karibia og den slags steder.

– Hva er den perfekte lørdagskvelden for deg?

– Å bare være hjemme sammen med familien eller sammen med gode venner. God mat og drikke hører også med.