Endelig helg!

– Har du noen planer for helga?

– Fredag er det full rulle i forbindelse med forberedelsene til Kulturminnedagen, mens jeg tar helt fri lørdag og går en tur i marka. Hele søndagen går med til markeringen av Kulturminnedagen.

– Hva var din siste kulturopplevelse?

– Det var en tur til Russland i forbindelse med et norsk-russisk museumssamarbeid. Der besøkte vi flere russiske museer, noe jeg synes var en berikende kulturopplevelse.

– Har du noe stort forbilde?

– Ingen bestemt person, men jeg ser opp til alle engasjerte mennesker som gjør noe som utgjør en positiv forskjell for andre i sitt nærmiljø.

– Hva liker du best i Midt-Troms?

– Naturen, der har vi alt fra fjord, fjell og fjæra på Senja til innlandet. Siden jeg er fra Senja topper nok den lista, men jeg synes at naturen i hele Midt-Troms og Nord-Norge er fin.

– Hva mangler i Midt-Troms?

– Et bedre busstilbud, ikke minst for turistene som kommer hit om sommeren. Dette er det mange som snakker om.

– Hva leser du og ser på TV?

– Jeg setter stor pris på klassisk litteratur, men også på en god krim. Men jeg leser også en del faglitteratur for å holde meg oppdatert i faget mitt. TV ser jeg veldig lite på, men når jeg gjør det går på dokumentarer, nyheter og en film i ny og ne.

– Hva synes du om Folkebladet?

– Jeg synes dere dekker det som skjer i Midt-Troms på en fin måte. Folkebladet er en god lokalavis.

– Hvilket ettermæle ønsker du deg?

– At jeg var en blid og hyggelig person som forsøkte å gjøre jobben min på en bra måte. Det synes jeg ville være et bra ettermæle.

– Har du noe drømmereisemål?

– Akkurat nå står Skottland øverst på lista. Jeg har sans for den skotske kulturen og musikken, med sekkepipe, kilt og det hele.

– Hva er den perfekte lørdagskvelden for deg?

– Ute på byen eller hjemme sammen med gode kamerater. Ta noe øl og noe godt spise. Flire og ha det artig.