OPPTRER Bandet Playoff spiller opp på On The Corner i kveld.
(Foto: Privat)

OPPTRER Bandet Playoff spiller opp på On The Corner i kveld. Foto: Privat

Håper at det skal koke i lokalet nå også

Bandet Playoff spiller opp på On The Corner på Finnsnes lørdag kveld.

Det opplyser innehaver Beate Moeggen på ute- og konsertstedet On The Corner.

–Da er det igjen klart for konsert på On the Corner. Denne gangen er det det lokalet bandet Playoff som entrer scenen. Playoff ble startet i november 2015 som en trio, men fikk i mars 2016 inn en trommis også.

Playoff består av Christoffer Nordby på vokal oggitar, Oddvar Torgersen på gitar, Ørjan Berntsen på bass og Lasse Aspelund på trommer.

Ble kjent

– Nordby og Torgersen spilte i det kjente bandet CC Riders fram til det ble oppløst i 2015. Berntsen var i mange år med i bandet Blindfold fra Senja, mens Aspelund tidligere har spilt i en rekke band både i Harstad og Trondheim. Playoff har spilt tidligere for fullt hus på On the Corner, da kokte det i lokalet, forteller Beate Moeggen.

Coverlåter

– Playoff spiller coverlåter fra kjente artister som har stor allsangfaktor, og får det til å rykke i rockefoten. For å nevne noen få av artistene de covrer, kan vi røpe at det kommer låter fra bla Dum Dum Boys, Hellbillies,Foo Fighters, Pearl Jam og AC/DC. Det skulle bety at det blir musikk for enhver smak, mener Moeggen, og fortsetter:

– Playoff liker å si at de spiller «ordentlig musikk». Musikk fra den tiden da det virkelig var god musikk på radioen. I løpet av de månedene som er gått siden Playoff spilte hos oss sist, har folk spurt om når de kommer tilbake, så nå slipper folk å vente lenger. Playoff har den siste tiden jobbet med å lage egen musikk,en av disse låtene er nå ferdig og vil bli framført på On the Corner, slutter Beate Moeggen, som regner med godt oppmøte også denne gangen.

Si din mening: Du er hjertelig velkommen til å kommentere denne artikkelen (stengt mellom midnatt og kl. 06:00). Du må være innlogget på Facebook for å kunne kommentere. Upassende og injurierende innlegg vil bli slettet! Hele debatter kan også bli fjernet uten forvarsel.

Varsle om upassende innlegg her

Følg Folkebladet på Facebook

Mer å lese på Folkebladet: