Endelig helg!

PRISDRYSS Kristine Myhre Tunheim har mottat flere utmerkelser de to siste årene.

– Har du noen planer for helga?

– Ja, lørdag skal jeg først på et stemmekurs for skuespillere og deretter være sammen med en gruppe mennesker som er fan av Melodi Grand Prix. Så det blir nok stemmer begge steder.

– Hva var din siste kulturopplevelse?

– Forestillingen «Nordting», som var utrolig god og spenstig. En forestilling jeg anbefaler alle å se.

– Har du noe stort forbilde?

– Min mor, som er et veldig godt og engasjert menneske. Må også ta med min søster Marte som jobber for en hjelpeorganisasjon i Guatemala som blant annet identifiserer menneskelevninger fra massegraver.

– Hva liker du best i Midt-Troms?

– Naturen og menneskene som bor der. Og så er det jo hjemme, en plass der man kjenner folk og steder og kan senke skuldrene.

– Hva mangler i Midt-Troms?

– Det er kanskje ikke så lurt å si det, men jeg synes folk som bor der burde ha mer selvtillit. Man bor jo på et sted som har en fantastisk natur og mange andre kvaliteter.

– Hva leser du og ser på TV?

– Bøker og Folkebladet. Mest på nett siden jeg bor i Tromsø. For tiden ser jeg mest på serien «Skam», og litt nyheter og andre ting blir det jo også.

– Hva synes du om Folkebladet?

– Jeg synes at Folkebladet er en kjempegod lokalavis. Og så er den jo hjemmeavisen min, når jeg er hjemme i Sørreisa pløyer jeg igjennom bunken med papiraviser som mor har.

– Hvilket ettermæle ønsker du deg?

– At jeg var en OK person, et bra menneske og en positiv kraft som forsøkte å gjøre verden bitte litte grann bedre.

– Har du noe drømmereisemål?

– Akkurat nå er det hytta vi har på Sørlandet. Det har gått i 150 en tid, så akkurat nå er roen og freden der noe jeg lengter til.

– Hva er den perfekte lørdagskveden for deg?

– Det kan være så mangt, som for eksempel god mat i godt selskap.