Det er for lenge siden kjent at Europe, Sandra Lyng, Joddski, Eva and The Heartmaker og Erlend Osnes tar turen til Finnsnes og Finnsnes i Fest den første uka i august.

Nordnorsk legende klar for Finnsnes i Fest Det blir «Fette najs» når den nordnorske hit-rapperen «Laisa det opp» torsdag under årets Finnsnes i Fest. Topplista

For kort tid siden kunne arrangørene videre opplyse at Drøbak-duoen Innertier, med over 50 millioner avspillinger, kommer til byen i Midt-Troms for å lage liv og røre.

Duoen, som har fått spilletid tirsdag, består av de jevngamle 24-åringene Adrian Emile og Karl Fredrik Dahl. I lang tid har de, sammen med kolleger som Morgan Suele, Staysmann & Lazz, samt Katastrofe herjet topp-listene i Norge.

Arrangørene opplyser også at den fremadstormende artisten og danseren Daniel Owen, som vant Norske Talenter i 2011, er klar for festivalen.

Han er blant annet kjent for sine YouTube-videoer og låte «Girl gone bad». I år har han sluppet låta «Devils & Angels».

Som om ikke det var nok. «En godt stekt pizza»-duoen Staysmann & Lazz, som er kjent for sine mange partylåter, annonseres å spille torsdag, på samme scene som Joddski.

Flere store navn til Finnsnes i Fest - Fornøyd

Festivalsjef Beate Seljenes har tidligere uttalt til Folkebladet at man ønsker å ta steget ett hakk videre i anledning årets arrangement.

- Vi er veldig fornøyd med årets program. Det har vært grei respons så langt og vi har mye bedre billettsalg hittil i år, sammenlignet med i fjor. Jeg velger å tro at det er en pekepinn på at vi har truffet i år, har hun uttalt.

Slik ser programmet ut:

  • Mandag: Erlend Osnes. (Finnsnes Hotell)

Finnsnes i Fest-arenaen:

  • Tirsdag: Sandra Lyng, Innertier, Daniel Owen

  • Onsdag: Arctic Band, Contrazt

  • Torsdag : JODDSKI (Jørg-1), Staysman & Lazz

  • Fredag: Ølhunnan, Sondre Justad, Hellbillies, ZOO

  • Lørdag: Playoff, Eva & the Heartmaker, Brother Strut, Europe

Festivalsjef for Finnsnes i Fest, Beate Seljenes, gleder seg. Foto: Birger Caspersen