Det opplyser bookingansvarlig Pål Moddi Knutsen, som mener at de nå har funnet løsningen på parkeringsproblemet.

BOOKING Pål Moddi Knutsen hjelper festivalen med å booke artister.

– Bøvær er jo ikke store plassen, og det er helt klart begrenset med parkeringsplasser der. Vi setter derfor også i år opp en festivalbuss som skal gå i skytteltrafikk mellom Skaland og Bøvær gjennom hele festivalen. Dermed kan man sette bilen på Skaland og ta bussen ut til festivalområdet. Vi satte i verk denne ordningen første gang i fjor, og det ble en stor suksess, understreker Knutsen.

– Hvor ofte går denne bussen?

– Hele tiden, så ingen trenger å vente særlig på skyss verken frem eller tilbake. Vi har fått mange tilbakemeldinger på at dette er en ordning publikum setter stor pris på.

Flyttes mot sola

En annen nyhet er at Kråkeslottfestivalen flyttes i tid.

– Vi flytter den mot sola for å få skikkelig sommervær. Det vil si at Kråkeslottfestivalen arrangeres en uke senere enn tidligere i år, forklarer Knutsen.

Han har god grunn til å tro at det blir folksomt på festivalen også i år.

HEADLINER Odd Nordstoga er en av årets store trekksplaster på Kråkeslottfestivalen.

– Billettsalget går så det suser. Allerede i løpet av det første døgnet etter at vi la ut billettene til salg ble det solgt 1.100 billetter. Men det er ingen grunn til å fortvile, det er fortsatt mange konsertgodbiter igjen.

Frokostkonsert

Pål Moddi Knutsen skal også selv la høre fra seg under Kråkeslottfestivalen.

– Søndag 11. juni gjør jeg en gratiskonsert i Skipperstua. Jeg kommer bare til å holde på en times tid og vil være ferdig i god tid før de ordentlige artistene er klar til å gjøre sine ting, spøker Moddi, som har også har fått gode tilbakemeldinger på Tett På-konseptet.

– Dette er et nytt tilbud som jeg tror vår festival er alene om å tilby. Det ser ut til å bli veldig populært, fastslår Moddi.