Det sier artistansvarlig Christer Møller.

Han mener programmet er skreddersydd det mangeartede publikummet som besøker festivalen hvert år.

Millionfisken feiret i fjor tiårsjubileum og oppnådde tidendes publikumsuksess.

- Vi fortsetter i kjent stil første uka i juli i år også, sier Møller.

Vanlig «frokostmøte» fikk en uventet vending Arrangementet Millionfisken i Salangen fikk æresprisen og 25.000 kroner fra Sparebanken Narvik. - Hitkongen

Allerede torsdag 29. juni braker det løs me Petter Katastrofe, som har titalls millioner av streaminger.

STOLT Artistansvarlig for Millionfisken, Christer Møller, er stolt av å kunne presentere helnorske artister til årets utgave av fiskekonkurransen.

- Tør vi også å nevne at Petter Katastrofe ikke bare gjorde en hederlig innsats på siste sesong av «Skal vi danse», men også framsto som en særdeles hyggelig og jovial artist som vi ser fram til å få besøk av i Salangen til sommeren, forteller Møller.

Dagen etter - altså fredag 30. juni er det klart for Postgirobygget og Ketil Stokkan Band

- Det blir en eneste lang norsk hitparade på Millionfisken i år, sier den artistansvarlige og gleder seg.

- Ikke bare kommer et av Norges beste liveband - Postgirobygget - på hovedscenen. I tillegg har vi sikret oss hitkongen Ketil Stokkan med band samme kveld, på samme scene, legger han til.

Så til det mange kanskje anser som hoveddagen for deltakelse på Millionfisken. Her er det Sie Gubba og Senjahopen som har fått æren av å underholde publikummet fra den store utescenen.

- De Det folkekjære live-orkesteret Sie Gubba kommer for å skape god og ekte countryrock- stemning, sier Møller.

De kan for øvrig vise til 1. plass på VG-lista, to deltakelser i MGP og utsolgte konsertlokaler landet gjennom i 20 år.

Den andre lørdagsartisten - Senjahopen - er sluppet tidligere, og Millionfisken har mottatt massiv positiv tilbakemelding på bookingen, ifølge Møller.

- Etter at DeLillos måtte avlyse sin opptreden på Buktafestivalen, fikk Senjahopen æren av å fylle skoene til Lars Lillo Stenberg & Co foran 7.000 entusiastiske, jublende og medsyngende festivalgjengere. Mye var dermed gjort og de var for alvor etablert som et band for de store festivalene, sier han.

- Vi ser på Senjahopen og Sie Gubba som en perfekt folkelig miks på lørdag, slår den artistansvarlige avslutningsvis fast.