Endelig helg!

OPPLEVELSE Frank Magne Hansen fikk en naturopplevelse for livet da han fant en forkommen hønsehauk på kaia sist helg.

– Har du noen planer for helga?

– Nå for tiden er det tirsdag hele uka, altså jobb også i helgene. Vi må jo være på plass og ta i mot fangstene når torsken er her.

– Hva var din siste kulturopplevelse?

– Det var en konsert med Deep Purple i Antalya i Tyrkia i fjor høst. Det var virkelig en opplevelse, dette bandet har jeg jo vokst opp med.

– Har du noe stort forbilde?

– Min far, som dessverre gikk bort for tre år siden. Han var både en mentor som jeg har lært mye av og en god kamerat.

– Hva liker du best i Midt-Troms?

– Vi har et eldorado av en natur som jeg setter veldig stor pris på og bruker når jeg kan. Ellers menneskene her, vi har et veldig godt samhold mellom bygdefolket.

– Hva mangler Midt-Troms?

– Vi har egentlig alt vi trenger bortsett fra en bedre veistandard. Ikke minst gjelder det utover Senja der tunge fartøyer skal frakte fisk.

– Hva leser du og ser på TV?

– Jeg leser Folkebladet, Nordlys og Fiskeribladet hver dag, ellers litt faglitteratur. På TV går det i nyheter og sport. Nå om dagen rekker jeg stort sett bare Kveldsnytt.

– Hva synes du om Folkebladet?

– Folkebladet er en viktig del av hverdagen, også for å sjekke datoen. Nå er arbeidsdagene så lange at det kan gå litt i ball for en hvilken dag er.

– At jeg var en ærlig arbeidskraum synes jeg må være et godt ettermæle.

– Har du noe drømmereisemål?

– Ja, jeg har lyst til å kunne reise til Antarktis, som er fellesbetegnelsen på land- og havområdene omkring jordens sørpol.

– Hva er den perfekte lørdagskvelden for deg?

– Være hjemme og slappe av med god mat og drikke, eller i godt lag sammen med venner. Jeg er en sosial person og liker være sammen med mennesker.