Endelig helg!

– Har du noen planer for helga?

– Nei, jeg har ingen bestemte planer for denne helga. Men blir været bra er det fristende å gå en tur eller to. Ellers bare slappe av og kose seg.

– Hva var din siste kulturopplevelse?

– Det var en tur på kino sammen med kjæresten. Vi så den siste «Star Wars»-filmen. Jeg er en stor fan av disse filmene, så det var en flott kulturopplevelse.

– Har du noe stort forbilde?

– Min mor, hun er et veldig godt menneske som vil det beste for alle. Selv har jeg fått mye hjelp og støtte fra henne.

– Hva liker du best i Midt-Troms?

– Naturen er flott, og så har jeg stor sans for anlegget Senjatrollet. Jeg har vært der flere ganger, blant annet på trollbryllupet.

– Hva mangler Midt-Troms?

– Vi har nok det meste vi trenger, men skal jeg trekke fram noe må det være et sted som ungdommer kan samles i stedet for å sitte hjemme med dataspill og slike ting.

– Hva leser du og ser på TV?

– Jeg leser Folkebladet, og så har jeg stor sans for krim. Blant annet hun som skriver om Hercule Poirot, altså Agatha Christie. På TV går det også mye i krim, og selvsagt nyheter og litt sport.

– Hva synes du om Folkebladet?

– Jeg synes at Folkebladet er kjempebra lokalavis, og at det er hyggelige folk som jobber der. Jeg leser det meste, også horoskopet.

– Hvilket ettermæle ønsker du deg?

– Det er noe jeg aldri har tenkt på, så der tror jeg at jeg melder pass.

– Har du noe drømmereisemål?

– Jeg skal til England om ikke så lenge. Det er et drømmereisemål blant annet fordi jeg endelig får se fotballaget Liverpool live. Det er favorittlag mitt. Andre drømmereisemål er Kreta, Thailand og Svalbard.

– Hva er den perfekte lørdagskelden for deg?

– En stille og rolig kveld hjemme sammen med kjæresten der vi kan kose oss med god mat og god drikke. Drikken behøver ikke å være alkohol.