Kulturskolen i Lenvik arrangerte også en konsert på Gibostad i fjor.

– Denne konserten var lagt til Gibostad kapell, der det dukket opp veldig mange som ville høre på våre unge og dyktige talenter. Man kan trygt kalle det for en suksess der publikum kom for å løfte opp de som sto på scenen samtidig som det var en hyggelig sosial ting der folk møttes og kunne snakke sammen, forteller Silja Kristianna Uteng, som denne gangen uttaler seg på vegne av prosjektet Mørketid i Gamle Gibostad.

I bygda

ARENA Konserten er satt til Gammelbutikken på Gibostad.

– Vi forsøker å få i stand en del hyggelige arrangementer i bygda vår med dette prosjektet, som altså konserten i Gammelbutikken førstkommende torsdag 23. februar er en del av.

– Er det inngangsbillett på denne konserten?

– Nei, den har helt gratis inngang, men i forbindelse med den vil vi også stelle i stand en trivelig kafé der vi blant annet selger kaffe og kaker. Det man kjøper der må man betale for, så det beste er nok å ta med seg lommeboka. Det sosiale er etter vår mening en viktig del av arrangementet.

Kabalen legges

Inspektør ved Kulturskolen i Lenvik, Kenneth Møller, understreker at konsertinnslagene ennå ikke er fastsatt i detalj.

– Kabalen vil forsatt legges litt helt til vi har hatt et interntmøte om konserten i morgen. Jeg kan derfor ikke på nåværende tidspunkt oppgi helt nøyaktig alle som skal være med. Men det blir en konsert der en del dyktige talenter fra Gibostad, som vi jo har en del av, og kulturskoleelever fra Lenvik forøvrig medvirker, sier inspektøren.

MEDVIRKER Kulturskolebandet Autovern med vokalist Jakob Knoph.

Det er en helt ny erfaring for ham å arrangere konsert i Gammelbutikken.

– Men det jeg har hørt fra andre som har opptrådt der er at akustikken er bra, og stedet i seg selv gir jo en helt spesiell ramme rundt konserten.

Klar

Men navnene på noen av de som opptrer har han.

– Blant annet så skal den dyktige sangeren og pianisten Maria Kildahl Kristoffersen opptre. Det samme skal Ida Helen Kildahl, Andrea Johansson, guttebandet Autovern og visstnok et jenteband som Steinar Steffensen styrer med gjøre. Men det vil være flere enn dette, understreker Kenneth Møller, som ønsker alle velkommen torsdag kveld.