FINNSNES: Det skjer førstkommende lørdag 3. desember, der trioen stiller etter å ha fått en forespørsel fra innehaver Kjell «Pinne» Rydning.

Svein Kaspersen, Knut Amundsen og Steinar Steffensen har tidligere spilt i band som Blått & Rått, Ourland, Gutta Boys og BlåCompaniet. Sistnevnte et band der Steffensen forsatt er fast medlem av besetningen i.

– Det er viktig å understreke at dette ikke er en form for comeback av Blått & Rått. Denne trioen består av to medlemmer fra Blått og Rått og ett fra BlåCompaniet, presiserer Steinar Steffensen. Han var selv med på å etablere Blått & Rått, der han var fast besetningsmedlem i 17 år.

– Hvordan kom denne trioen i stand?

– Det begynte med at noen ville ha oss tre til å spille i et bryllup. Siden det har det tullet litt på seg, som man sier. Som duo har vi opptrådt flere steder etter bryllupsjobben.

Når det passer

Steinar Steffensen understreker at duoen ikke er en fast konstellasjon.

– Alle tre av oss har jo jobb og spiller i andre bandkonsteallasjoner. Vi opptrer som trio når passende spillejobber dukker opp og det passer for alle tre.

– Har trioen noe navn?

– Nei, i hvert fall ikke foreløpig, men De Tre Musketerer eller Olsenbanden kunne kanskje passe.

– Du har spilt i Pianobaren i Pinne før. Hva synes du om det som spillested?

– Det er blitt et veldig fint sted etter Kjell Rydning kom inn som eier. Det har en hyggelig betjening, jeg trives godt der.

– Og som spillested?

– Lyden er bra der, men det er også avhengig av at det er en del mennesker inne i lokalet. Er det bortimot tomt blir det der som andre steder litt gjenlyd.

Kor

– Er det Svein Kaspersen som er hovedvokalist i denne trioen?

– Han gjør det meste på vokalsiden ved siden av gitaren, men også Knut Amundsen gjør noen låter som hovedvokalist. Selv korer jeg mest, ved siden av strengebehandlingen.

– Hva spiller dere?

– Alt mulig, helt opp til dagens låter til gamle klassikere. Det går mest i rock and roll, men det hender vi gjør noen låter av Blått & Rått også, men mange er det ikke.