FJORDGÅRD: De to Heavy Metal-bandene fikk virkelig fart på rockefoten til folket i Fjordgård. I overkant av 200 personer tilbrakte lørdagskvelden sin på UL Fjellheim. Bandene ga full gass på scenen fra start til slutt, og publikummet satte virkelig pris på å få servert ekte Heavy Metal musikk.

En av de ivrigste festdeltakerne, Joakim Risvik, hadde tatt den lange turen fra Øverbygd for å feire 21-årsdagen sin i Fjordgård.

Han har hørt mye på musikken til bandene og er strålende fornøyd med at de har tatt turen hele veien opp til Fjordgård for å spille.

– Det er ca 14 mil å kjøre fra Øverbygd til Fjordgård, men det var helt klart verdt turen hit, sier jubilanten før han hopper og danser videre inn i lokalet.

Tilfeldig møte

Arrangør, Kay Martin Seglsten (29) forteller at det er helt tilfeldig at ungdomslaget kom i kontakt med bandet. Det hele startet med at et medlem fra ungdomslaget reiste ned til Oslo med stedatteren på Justin Bieber konsert i sommer og kom da i kontakt med bandenes manager, Geir Miranda på en pub. Og da ble de to enig om et samarbeid der bandene skulle komme nordover for å skape liv i bygda.

– Vi har fått masse sponsormidler og hjelp fra alle kanter. Fra både privatpersoner og organisasjoner. Hele bygda har vært med å bidra med alt fra matlevering på de lange dugnadskveldene og utlån av hus til artistene. Kveldens konsert blir takken vi gir til folket som har vært med å bidra.

Seglsten understreker at ungdomshuset skal bli brukt fremover og satser på et nytt arrangement i fremtiden.

– Vi kan ikke gi oss nå. Vi skal holde liv i ungdomslaget og prøve å få arrangert lignende konserter i fremtiden.

Imponert

Stemningen på bakrommet er god blant medlemmene i Suicide Bombers like før de går på scenen. Bandet var en liten tur ute på den lokale puben kvelden før, og skryter av humøret og gjestfriheten til lokalbefolkningen.

– Vi er overveldet av gjestfriheten og mottakelsen vi har fått her i Fjordgård. Vi har fått et helt hus til dispensasjon og har fått alt vi har bedt om. Om det er noe vi har manglet så har det bare vært en telefonsamtale unna og vi har fått det levert på døra, sier vokalist, Chris Damien Doll, med et lurt smil om munnen.

Da Suicide Bombers var ferdige å spille virket bassisten, C. SLIM, å være veldig fornøyd med kvelden.

– Fantastisk publikum og fantastisk arrangement. Vi har fått god respons fra publikum og har fått solgt flere signerte album. Om muligheten skulle oppstå kommer vi gjerne igjen.

FANTASTISK PUBLIKUM: Bassist, C. Slim, var storfornøyd med både arrangement og publikum, og kommer gjerne tilbake til Fjordgård igjen. Foto: Robin Dalseth