MÅLSELVFOSSEN: 23. og 24. september er det endelig klart for den årlige Singelfestivalen på Målselvfossen Feriesenter.

- Det er alltid mange tilreisende når den tradisjonsrike Singelfestivalen på Målselvfossen kjøres i gang, forteller singelgeneral Tormod Berg.

Arrangementet finner sted ved Nedre Målselvfossen Feriesenter like ved Bardufoss førstkommende fredag og lørdag.

Verdens nordligste

Festivalen er kanskje verdens nordligste singelfestival.

- Nedre Målselvfossen Feriesenter er kjent for sine mange arrangementer og er først og fremst kjent som danseplass nummer én i Nord Norge. Stedet har arrangementer nesten hver helg hele året med danseglade fra fjern og nær, påpeker Berg.

I løpet av året arrangeres det i tillegg til singelfestival også countryfestival, bluesfestival og landsdelens største dansebandfestival.

- Mange kjente artister og band fra inn- og utland har besøkt Målselvfossen i årenes løp. Og til årets festival har vi fått det populære vesterålsbandet Scenestrekk til å stå for musikken, forteller han.

- Stor etterspørsel

Etter premiere-suksessen med vesterålsbandet for to år siden, har etterspørselen vært over alle forventninger, ifølge Berg.

Scenestrekk består av Jan E. Teigen på keyboard fra Øksnes, Dave Ellingham på gitar fra London og Rino Klaussen på slagverk fra Sortland.

- Alle sammen med lang fartstid fra diverse norske og utenlandske band, påpeker han og legger til:

- Så for dere som har lyst på en dans eller bare høre på musikk fra blant annet Glenn Frey, Michael Jackson, Robbie Williams eller Eagles, må ta turen.

Berg forteller avslutningsvis at man må belage seg på en opplevelsesrik helg i kjærlighetens tegn.

- Og om du er singel eller ikke, så er alle velkommen til dans og moro på Målselvfossen, med landsdelens nye stjerneskudd «Scenestrekk» i storform på scenen, sier han.

Arrangøren tilbyr mengder med god underholdning til kjærlighetshungrig og feststemte besøkende fra fjern og nær.