BJORELVNES: I helga går Bjorelvnesdagan av stabelen, og også i år blir det gjensyn med den fryktinngytende piraten Kaptein Bukkeskinn.

– Kaptein Bukkeskinn har staket ut kursen, og har satt kursen mot Bjorelvnes. Han har sendt ut sine trofaste ndersotter Tjoms og Fjoms i forbeien, og de har en beskjed å overrekke fra kapteinen, skriver komiteen selv om videoen som de har publisert på Facebook.

Og selve beskjeden fra den fryktinngytende kapteinen står også å lese på Facebook-sidene.

– Splitter mine bramseil og hiv og hoi! Jeg, Kaptein Bukkeskinn, den største piraten (wannabee) over alle pirater er på tokt igjen, og jeg tenker å ankre opp min stolte skute på Bjorelvnes i helga. Jeg høyrer rykter om at de to fjolsene, eh, mine trofaste undersåtter Tjoms og Fjoms har funnet skatten over alle skatter, og jeg tenker derfor å gjøre landhog for å hente den.

– Men jeg hører rykter om at det er en annen pirat om har hevd i samme skatt. De sier at det er den største piraten av dem alle, men det er jo ikke mulig siden det er meg! Han kan bare prøve seg den jyplingen, så skal han få smake på ekte Bukkeskinn-vis, lyder beskjeden fra kapteinen, som gleder seg til å treffe alle små pirater på lørdag.

Det er klart for nytt skuespill om kaptein Bukkskinn på helgas utgave av Bjorelvnesdagan. Foto: Birger Caspersen