FINNSNES: Det opplyser innehaveren av konsert- og utestedet Pinne på Finnsnes, Kjell Rydning.

– Dette er også en pianist av første klasse, som ikke er den billigste å hyre inn. Men siden Juni Juliet både skal opptre hos oss i helga og hver dag under Finnsnes i Fest, synes jeg det var viktig å få en musiker av dette formatet, understreker Rydning, og fortsetter:

– Juni Juliet begynte egentlig sin musikalske karriere som vokalist. Det var først senere at han begynte å spille piano. Han er fortsatt en habil vokalist, noe alle som oppsøker Pianobaren vil kunne konstatere.

Kjell Rydning håper flest mulig stikker innom både i helga og under Finnsnes i Fest neste uke.

Vokal og piano

Ifølge Kjell Rydning er Juliet opprinnelig fra USA, men nå bosatt i Europa.

– Han er en av Norges mest populære pianobar-artister. Juni Juliet begynte sin karriere som vokalist, men ble så betatt av pianobarformen og den tette kontakten med publikum, at han like godt bestemte seg for at dette var tingen for ham. Hans store bekymring i begynnelsen, var hvordan han skulle mestre alle tangentene. Nå er nok Juni en musikalsk person utenom det vanlige og er per i dag en multiinstrumentalist, som spiller på nær sagt det han får i hendene, og piano behersker han nå bedre enn de fleste, forteller verten på Pinne.

Heftige rytmer

Juni er kjent for heftige salsarytmer og han er også en skikkelig entertainer. Junis repertoar inneholder også flere andre musikalske sjangeres som dance, R&B, pop/rock med mere.

– Juni Juliet opptrer altså foruten førstkommende fredag og lørdag også under hele Finnsnes i Fest hos oss. I festuka skal vi forsøke å få til noe ute hvis været tillater det. Jeg ser for meg grilling og uteservering kombinert med opptredener av Juni Juliet, gjerne også på ettermiddagstid.

Kjell Rydning vil også bidra til at det skjer mest mulig under Finnsnes i Fest.

– Dette, og en annen artist jeg har hyret inn under Finnsnes i Fest, er vårt bidrag til folkefesten på Finnsnes.