BØVÆR: Det skjer i forbindelse med den pågående ArtiJuli-festivalen i Kråkeslottet på Bøvær på Senja. Konserten med Terje Espenes setter også sluttstrek for festivalen, da den er siste innslag i ArtiJUli 2016.

– Der har man jo en artig kombinasjon med kunst og musikk. Jeg skal opptre der lørdag 30. juli, forteller Terje Espenes, som opprinnelig kommer fra Dyrøy.

– Hvor skal du opptre, inne eller ute?

– Ja, si det. Det er jeg sannelig ikke sikker på. Men jeg regner med at det er innendørskonsert, det ble nevnt et navn på et rom som jeg ikke helt husker navnet på.

Kongsberg

Terje Espenes bor nå lenger sør i landet, nærmere bestemt i Kongsberg.

– Er du musiker på heltid?

– Nei, jeg har en jobb på et sykehus, men musikken tar veldig mye av tiden min.

– Hvor lenge varer konserten din på Kråkeslottet?

– Jeg regner med å holde på en god time, med start på ettermiddagstid. Det er jo litt uvant å opptre helt alene når man er vant til å gjøre det sammen med et band, da må man gi litt mer av seg selv.

– Hva står på repertoaret?

– Kun egne låter, noe nytt og noe gammelt. Men hovedfokuset vil nok være på stoff av nyere dato.

Bandet som Terje Espenes både er vokalist, gitarist og låtskriver i heter Jack Stillwater.

Jack Stillwater

Jack Stillwater også latt seg inspirere av den norske utvandringen til USA, jakten på lykke og landbruket når de nå er aktuelle med nytt materiale. Med konseptalbumet «The Farmer Trilogy» , som ble utgitt i mars i år tar de med seg lytteren inn i en verden hvor hardt arbeid, trange kår og eventyrlyst går som en rød tråd gjennom musikken. Kombinert med en dose romantikk og menneskets mørke begjær legger dette grunnlaget for Jack Stillwaters tredje utgivelse., som har fått gode kritikker.

Tidligere har bandet utgitt albumene «Jack Stillwater» og «Muddy River»

Albumet «The Travel» har fått gode kritikker.