BOGEN: Arrangørene er full av lovord etter Sweet Scarlets opptreden under konserten i Evenes Ungdomsklubb fredag kveld. Konserten var både for ungdom og voksne.

Per-Kaare Holdal, som er ansvarlig for ungdomsklubben i Evenes kommune, forteller at kvelden ble varmet opp med virkelig bra musikk av Troublemakers og avsluttet med unge lovende DJ Winek med egenkomponert tekno-musikk.

- Men kveldens høydepunkt som ungdomsklubben hadde sett fram til var Sweet Scarlet, sier Holdal.

Dynamisk og spennende

- Her fikk vi oppleve et ekte nordnorsk band som presenterte en musikksjanger som var dynamisk, spennende og varierende. Sweet Scarlet spilte låter fra den forrige CD «Why I suffer» og ikke minst fra den rykende ferske «New». De er tidligere blitt sammenlignet med band som Dire Straits og Pink Floyd, og det kan også være en antydning om kvaliteten som ble presentert på Evenes Samfunnshus denne fredagskvelden, sier Holdal.

Han forteller at grupp underholdt og kommuniserte med publikum og spesielt da  gamle låter midtveis i konserten nådde de spesielt godt ut til salen.

- Det ligger en ettertanke i flere av tekstene til Sweet Scarlet, men ikke minst ligger det masse energi.  Dette kom spesielt til uttrykk i avslutningsnummeret Escape, som fikk nesten hele salen til å danse med, forteller Holdal.

- Stor opplevelse

- Kveldens konsert var en stor musikalsk opplevelse, og det er ingen tvil om at det var en stor opplevelse for ungdomsklubben som sto ansvarlig for alt fra markedsføring, avtaler, vakt, rigging og kafedrift ved hjelp av gode foreldre, sier Per-Kaare Holdal.

- Hvor mye folk var til stede?

- Det var ikke så mye folk, men de som var der fikktil gjengjeld en kjempeopplevelse, sier han.

Sweet Scarlet opererer i sjangeren progressiv alternativ rock. Medlemmer i Sweet Scarlet er Cornelius Hermansen (vokal/gitar), Preben Lorentzen (tangenter/vokal), Jonas Jørgensen Aasnes (slagverk), Bård-Åge Nyland Pedersen (gitar/vokal) og Robin Richardsen på bass.

Dette er medlemmene av Sweet Scarlet. Foto: Lisa Bakkelund