Endelig helg!

Børge Henriksen

Alder: 55 år

Yrke: Barnevernspedagog

Hobbyer: Musikk, friluftsliv og litt snekring.

Aktuell: Som en av medlemmene i det nye bandet Geiga, som gjør en konsert i klubbhuset «Naustet» til Gisund Båthamn fredag kveld.

+ + + + + +

Har du noen planer for helga som kommer?

– Ja, det er jo den konserten vi skal ha i båthavna i kveld da. Ellers blir det vel en luftetur eller to i løpet av resten av helga.

Hva var din siste kulturopplevelse?

– Det jeg kan komme på i farta er en konsert i Kulturhuset i Tromsø der artisten Walter Trout, Pristine og noen lokale Tromsø-band medvirket. En flott konsert og en fin opplevelse. Etterpå gikk vi ut og spiste.

Hvem er ditt store forbilde?

– Det må være mine foreldre og besteforeldre. Jeg har lært mye av dem og fått høre mange gode historier. Ikke minst fra mine besteforeldre.

Hva liker du best i Midt-Troms?

– Vi har en flott natur her, ikke minst på Senja. Ellers er jo Midt-Troms et sted der vi har trygge og gode oppvekstvilkår for våre barn der det er god tumleplass for dem.

Hva mangler i Midt-Troms?

– Bru eller tunnel mellom Gibostad og Bjorelvnes. Før i tiden var det jo fergeforbindelse mellom de to stedene.

Hva leser du og ser på TV?

– Til daglig blir det mest til at man leser noen aviser, og en bok av og til. Jeg ser ikke så veldig mye på TV, men når jeg gjør det velger NRK1, der ser jeg mest på på kystkulturrelaterte program og musikkprogram.

Hva synes du om Folkebladet?

– Folkebladet er nødvendig og bra avis. Vi skal være glad for at vi faktisk har en lokalavis som tar opp ting som opptar mennesker som bor her.

Hvilket ettermæle ønsker du deg?

– Ettermæle? Nei, det har jeg ikke tenkt noe på.

Har du noe drømmereisemål?

– Ja, Málaga på den spanske solkysten. Jeg skal reise dit sammen med familien i ferien.

Hva er den perfekte lørdagskvelden for deg?

– Å gå ut på en konsert og så gå på et utested å spise godt etterpå. Det er noe vi pleier å gjøre når vi går på konsert.