BARDUFOSS: I underkant av 90 sivil og militær ungdom valgte å bruke fredag kveld på å høre på bloggeren Sophie Elise fra Harstad, som for anledningen prøvde seg som DJ, og sangartistene Sandra Lyng fra Mosjøen og Julie Bergan.

– Jeg trodde det skulle komme mye mer folk, sa Edvarda Iselvmo (15) til Folkebladet under konserten, og fikk medhold av sine to venninner, Celine Schøyen Hagen og Ane Granheim Øvergaard.

Ville ha

På forhånd hadde Velferden i Istindportalen, Soldataksjonen og Målselv barne- og ungdomsråd, som sto sammen om konserten, gått ut og spurt ungdommene hvilke artiser de gjerne ville ha til Bardufoss.

Og Sophie Elise, Sandra Lyng og Julie Bergan var de tre navnene som hadde flest forslag.

Likevel var det ikke nok til å få ungdommene og soldatene til å prioritere konserten i Bardufosshallen. Men de som var der lot til å ha det gøy.

Kjempebra

– Det er jo kjempebra at disse artistene valgte å komme hit til Bardufoss, mener Celine, som sammen med sine venninner hadde det gøy på konserten.

– Vi er veldig godt fornøyd med konserten, selv om det skulle vært litt flere folk, sier de tre venninnene.

Som DJ

Den kjente bloggeren Sophie Elise fra Harstad prøvde seg for anledningen som DJ. Det avstedkom ikke den helt store stemningen. Mest suksess gjorde bloggeren fra Harstad da hun etter sin opptreden gikk ned blant publikum og stilte opp på selfies med ungdommen.

Publikum med seg

Sangartisen Sandra Lyng fra Mosjøen og bandet som var med klarte derimot å få opp stemningen blant ungdommene. I løpet av sine 45 minutter på scenen sang og pratet hun og fikk bevegelse og lyd i publikum, godt hjulpet av bandmedlemmene.

Siste artist ut var Julie Bergan fra Skien. 22-åringen er også låtskriver og har hatt låter høyt oppe på hitlistene i Norge. Hun er også populær på You Tube.

Sandra Lyng fra Mosjøen fikk ungdommene til å strekke armene i været og synge med på hennes låter. I underkant av 90 ungdommer hadde funnet veien til Bardufosshallen til konserten, der Lyng opptrådte sammen med bloggeren Sophie Elise (DJ for anledningen) og Julie Bergan. Alle foto: Jan-Erik Bergstad Foto: Jan-Erik Bergstad
Venninnene Ane Granheim Øvergaard (fra venstre) Edvarda Iselvmo og Celine Schøyen Hagen var fornøyd. Foto: Jan-Erik Bergstad