FINNSNES: Kjell Rydning har gått inn på eiersiden til utestedet Go2Gate og på lørdag kveld ble det omdøpt til «Pinne».

- Jeg har valgt at det nye navnet på utestedet Go2Gate fra nå av skal være ”Pinne”.

I underholdningsbransjen har navnet Kjell «Pinne» Rydning blitt brukt ofte siden han Tom R. lanserte det i 1985, så det var nærliggende. Eller for si det som det er, så har det vært en liten opinion rundt meg som har ivra for å velge «Pinne». Jeg har vært noe usikker, tenkte at jeg kanskje kunne framstå noe vel egosentrisk, forteller Kjell «Pinne» Rydning.

Liten og tynn

- Hva er bakgrunnen for navnet «Pinne»?

- I gamle tider, da jeg vokste opp på Silsand, var jeg liten og tynn og så fikk jeg oppnavnet «Pinne». Det var nok ikke ment som en kompliment, men det var slik det var den gangen, de fleste fikk et kallenavn. Navnet har fulgt meg gjennom tiden som musiker, der kaller folk flest meg bare for «Pinne», svarer han.

Full pinne...?

- Du tenkte ikke på «Full pinne»?

- Å jo da, jeg var nok inne på det, men kom til at det kunne ha for mange negative settinger. Det er alltid noen som har sin spesielle oppfatning, for eksempel at vi oppfordra folk til å bare helle innpå.

Jeg er faktisk litt smigra for at så mange har engasjert seg for at jeg skal bruke mitt uoffisielle mellomnavn «Pinne». Men som en sa, alle kjenner han «Pinne», men ikke han Kjell.

Men det har vært en rekke andre forslag også, blant annet var det noen som mente at «Senjaværing» ville være alle tiders, legger Kjell «Pinne» Rygning smilende til.

«Dåpen» foregikk på lørdagens reprise av åpningsshowet.